MusaEnes Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 541 Çözümler 3 25 Mayıs 2023 #11 Bu arada dualboot FPS yer mi?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #12 MusaEnes dedi: Bu arada dualboot FPS yer mi? Genişletmek için tıkla... Yemez.
enseri Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 301 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #13 MusaEnes dedi: Virüs bulaşmaması için. Kuzenim çok crack oyun indiriyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Linux daha mantıklı. MacOS verimli çalışmıyor diye biliyorum.
MusaEnes dedi: Virüs bulaşmaması için. Kuzenim çok crack oyun indiriyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Linux daha mantıklı. MacOS verimli çalışmıyor diye biliyorum.
MusaEnes Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 541 Çözümler 3 25 Mayıs 2023 #14 Bence dualboot yapsam GPU kullanımı yükselir. Doğru mu?
definitivedition Femtopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 374 Çözümler 7 25 Mayıs 2023 #15 MusaEnes dedi: Bence dualboot yapsam GPU kullanımı yükselir. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar sadece tek bir işletim sistemini çalıştırabiliyor.
MusaEnes dedi: Bence dualboot yapsam GPU kullanımı yükselir. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar sadece tek bir işletim sistemini çalıştırabiliyor.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #16 MusaEnes dedi: Bence dualboot yapsam GPU kullanımı yükselir. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Dualboot yapınca sadece başlattığın işletim sistemi çalışır. Diğer sistem çalışmadığı için performansa etki etmez. Yani diğer sisteme geçmen için bilgisayarı yeniden başlatman lazım her defasında.
MusaEnes dedi: Bence dualboot yapsam GPU kullanımı yükselir. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Dualboot yapınca sadece başlattığın işletim sistemi çalışır. Diğer sistem çalışmadığı için performansa etki etmez. Yani diğer sisteme geçmen için bilgisayarı yeniden başlatman lazım her defasında.
paWel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.901 Çözümler 14 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #17 MusaEnes dedi: Bence dualboot yapsam GPU kullanımı yükselir. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Alakasız.
MusaEnes dedi: Bence dualboot yapsam GPU kullanımı yükselir. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Alakasız.
A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Mayıs 2023 #18 definitivedition dedi: Zaten Windows'u kullanıyor Windows'un içinde VirtualBox ile farklı bir işletim sistemi çalıştıracağını söylemiş. Genişletmek için tıkla... Doğru, ben de Linux'ta oyun oynarken sorun yaşama ihtimalini belirttim.
definitivedition dedi: Zaten Windows'u kullanıyor Windows'un içinde VirtualBox ile farklı bir işletim sistemi çalıştıracağını söylemiş. Genişletmek için tıkla... Doğru, ben de Linux'ta oyun oynarken sorun yaşama ihtimalini belirttim.