Excalibur13 Centipat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 Merhaba, sorum yukarıda cevaplarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2023
FeernHost Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 232 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #2 Herhangi bir Vista ISO'sunu kurabilirsiniz. Özel ISO'ya gibi gerek olmaz. Artı 0 Eksi
FearrFD2 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 545 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Suzuka Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #3 Excalibur13 dedi: Merhaba, sorum yukarıda cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Şu konuya bakabilirsiniz. Çözüldü: Windows Vista ISO dosyasını nereden indirebilirim? Merhaba ben VirtualBox ile Windows Vista kurmak istiyorum. Vista indirme linki var mı? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Excalibur13 dedi: Merhaba, sorum yukarıda cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Şu konuya bakabilirsiniz. Çözüldü: Windows Vista ISO dosyasını nereden indirebilirim? Merhaba ben VirtualBox ile Windows Vista kurmak istiyorum. Vista indirme linki var mı? www.technopat.net
UtkuRS Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.894 Makaleler 2 Çözümler 43 1 Temmuz 2023 #4 Bu konuya bakabilirsin. Windows Vista Türkçe ISO nereden bulunur? Windows Vista Türkçe dil destekli ISO nereden bulabilirim? Service Pack fark etmez. www.technopat.net Çözüldü: Windows Vista ISO dosyasını nereden indirebilirim? Merhaba ben VirtualBox ile Windows Vista kurmak istiyorum. Vista indirme linki var mı? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Bu konuya bakabilirsin. Windows Vista Türkçe ISO nereden bulunur? Windows Vista Türkçe dil destekli ISO nereden bulabilirim? Service Pack fark etmez. www.technopat.net Çözüldü: Windows Vista ISO dosyasını nereden indirebilirim? Merhaba ben VirtualBox ile Windows Vista kurmak istiyorum. Vista indirme linki var mı? www.technopat.net
KS KS Excalibur13 Centipat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #5 Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi