Excalibur13 Centipat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 Merhaba, sorum yukarıda cevaplarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2023
FeernHost Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 236 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #2 Herhangi bir Vista ISO'sunu kurabilirsiniz. Özel ISO'ya gibi gerek olmaz. Artı 0 Eksi
FearrFD2 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 549 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Suzuka Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #3 Excalibur13 dedi: Merhaba, sorum yukarıda cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Şu konuya bakabilirsiniz. Çözüldü: Windows Vista ISO dosyasını nereden indirebilirim? Merhaba ben VirtualBox ile Windows Vista kurmak istiyorum. Vista indirme linki var mı? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Excalibur13 dedi: Merhaba, sorum yukarıda cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Şu konuya bakabilirsiniz. Çözüldü: Windows Vista ISO dosyasını nereden indirebilirim? Merhaba ben VirtualBox ile Windows Vista kurmak istiyorum. Vista indirme linki var mı? www.technopat.net
UtkuRS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.894 Makaleler 2 Çözümler 43 1 Temmuz 2023 #4 Bu konuya bakabilirsin. Windows Vista Türkçe ISO nereden bulunur? Windows Vista Türkçe dil destekli ISO nereden bulabilirim? Service Pack fark etmez. www.technopat.net Çözüldü: Windows Vista ISO dosyasını nereden indirebilirim? Merhaba ben VirtualBox ile Windows Vista kurmak istiyorum. Vista indirme linki var mı? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Bu konuya bakabilirsin. Windows Vista Türkçe ISO nereden bulunur? Windows Vista Türkçe dil destekli ISO nereden bulabilirim? Service Pack fark etmez. www.technopat.net Çözüldü: Windows Vista ISO dosyasını nereden indirebilirim? Merhaba ben VirtualBox ile Windows Vista kurmak istiyorum. Vista indirme linki var mı? www.technopat.net
KS KS Excalibur13 Centipat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #5 Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi