eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 41 15 Nisan 2021 #1 Genel olarak sıkıldıkça yemek yiyen bir insanım ve şu anda oruçlu olduğum için yemek yiyemiyorum. Sıkıldığım için VirtualBox ile işletim sistemi deneyesim geldi, işletim sistemi önerebilirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2021
Genel olarak sıkıldıkça yemek yiyen bir insanım ve şu anda oruçlu olduğum için yemek yiyemiyorum. Sıkıldığım için VirtualBox ile işletim sistemi deneyesim geldi, işletim sistemi önerebilirseniz sevinirim.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 15 Nisan 2021 #2 ReactOS olabilir. Windows 98 havası veriyor.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #3 Herhangi bir Linux dağıtımını deneyebilirsiniz.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 41 15 Nisan 2021 #4 mustaine dedi: Herhangi bir Linux dağıtımını deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi Linux dağıtımını önerirsiniz?
mustaine dedi: Herhangi bir Linux dağıtımını deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi Linux dağıtımını önerirsiniz?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 15 Nisan 2021 #5 eyre dedi: Hangi Linux dağıtımını önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hannah Montana Linux ve Justin Bieber Linux.
eyre dedi: Hangi Linux dağıtımını önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hannah Montana Linux ve Justin Bieber Linux.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #6 eyre dedi: Hangi Linux dağıtımını önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Ubuntu, Mint, Arch Linux, Manjaro.
eyre dedi: Hangi Linux dağıtımını önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Ubuntu, Mint, Arch Linux, Manjaro.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 41 15 Nisan 2021 #7 runit dedi: Hannah Montana Linux ve Justin Bieber Linux. Genişletmek için tıkla... mustaine dedi: Ubuntu, Mint, Arch Linux, Manjaro. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, deneyeceğim.
runit dedi: Hannah Montana Linux ve Justin Bieber Linux. Genişletmek için tıkla... mustaine dedi: Ubuntu, Mint, Arch Linux, Manjaro. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, deneyeceğim.
Bsd Kaymak Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #8 runit dedi: Hannah Montana Linux ve Justin Bieber Linux. Genişletmek için tıkla... Yalniz iyi guldum kral, sagolasin. Linux dagitimi onerecek olursam, Testing dagitimlar deneyebilirsin Debian Testing gibi. Bug aramaya calismak eglenceli olabilir.
runit dedi: Hannah Montana Linux ve Justin Bieber Linux. Genişletmek için tıkla... Yalniz iyi guldum kral, sagolasin. Linux dagitimi onerecek olursam, Testing dagitimlar deneyebilirsin Debian Testing gibi. Bug aramaya calismak eglenceli olabilir.