Willem Flakkomenstein Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 540 Çözümler 3 6 Haziran 2020 #1 Kali Linux kuracağım Virtualbox'a lakin karar veremedim. Kali Linux'un official tam ISO dosyasını mı indirmem lazım yoksa Kali Linux Virtualbox ımage dosyasını mı? Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.offensive-security.com Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2020
Kali Linux kuracağım Virtualbox'a lakin karar veremedim. Kali Linux'un official tam ISO dosyasını mı indirmem lazım yoksa Kali Linux Virtualbox ımage dosyasını mı? Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.offensive-security.com
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 6 Haziran 2020 #2 Bu video yardımcı olabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu video yardımcı olabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hortozazi Hectopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 744 Çözümler 3 Yer "Seattle" 6 Haziran 2020 #3 Kali Linux Virtualbox olanını indirmen lazım diye biliyorum, zamanında ben bunu indirmiştim
HuseyinAltns Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 113 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2020 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Z zibizeretta Megapat Katılım 1 Nisan 2015 Mesajlar 261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #5 Ben hepsini denedim hepsi AMD için yazıyor ve intel bilgisayarım için desteklenmediğinden çalışmıyor.
Ben hepsini denedim hepsi AMD için yazıyor ve intel bilgisayarım için desteklenmediğinden çalışmıyor.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 16 Aralık 2020 #6 zibizeretta dedi: Ben hepsini denedim hepsi AMD için yazıyor ve Intel bilgisayarım için desteklenmediğinden çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... AMD64, 64-bit mimariye verilen isimdir. Büyük ihtimal sizin sorununuz UEFI/BIOS'ta sanallaştırmayı açmamış olmanızdan kaynaklanıyor. Konu açın.
zibizeretta dedi: Ben hepsini denedim hepsi AMD için yazıyor ve Intel bilgisayarım için desteklenmediğinden çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... AMD64, 64-bit mimariye verilen isimdir. Büyük ihtimal sizin sorununuz UEFI/BIOS'ta sanallaştırmayı açmamış olmanızdan kaynaklanıyor. Konu açın.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 16 Aralık 2020 #7 Kerem00 dedi: AMD64, 64-bit mimariye verilen isimdir. Büyük ihtimal sizin sorununuz UEFI/BIOS'ta sanallaştırmayı açmamış olmanızdan kaynaklanıyor. Konu açın. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam ilk 64-bit işlemcileri AMD ürettiği için adı hep AMD64 şeklinde kalmış bunların.
Kerem00 dedi: AMD64, 64-bit mimariye verilen isimdir. Büyük ihtimal sizin sorununuz UEFI/BIOS'ta sanallaştırmayı açmamış olmanızdan kaynaklanıyor. Konu açın. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam ilk 64-bit işlemcileri AMD ürettiği için adı hep AMD64 şeklinde kalmış bunların.
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #8 Virtual Box için VMware sürümünü indirmen gerek. Sanal makine için optimize edilmiştir.