VirtualBox inmiyor

Windows 11 için VirtualBox'un yükseltilmediğini düşünüyorum. Windows 11'in tam sürüme geçmesini ve VirtualBox'un yeni güncelleme gelmesini beklemeniz gerekiyor büyük ihtimal. Onun yerine VMWare'nin çözümü olan Workstation Player'i tavsiye ederim. Windows 11'de çalışıp çalışmadığına dair herhangi bir delilim yok ama denemekte fayda var. Ücretli olsa da bireysel kullanıcılar için ücretsiz kullanım hakkı sağlıyor. Direkt indiirip kurabilirsiniz: https://www.vmware.com/products/workstation-player/workstation-player-evaluation.html
teşekkür ederim sağolun ancak ben şuanda ders aldığım için virtualbox görüyordum artık win 10 a geçip yaparım
BIOS'tan sanal makine teknolojisini aktif etmeyi deneyebilirsiniz. Belki o ayar aktif olmadığı için inmiyordur sonuçta sanal makine uygulaması.
onuda denerim ancak galiba windows 11 i desteklemiyor virtualbox o yüzden oldu bu sorun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı