Çözüldü VirtualBox kaldırılırken "Windows Sürücü Modeli" ekranı geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Protogen_0

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
riidır
Meslek
e
1-5 ay önce VirtualBox indirdim ve o 1-5 ay içerisinde temp klasörünü temizledim. Şu an ne silebiliyorum ne de bilgisayar çalıştırabiliyorum. Nasıl silerim? Şöyle bir uyarı veriyor. Nasıl düzeltirim ya da dosyayı nasıl bulurum?

Bu dosyayı barındıran bir bilgisayar varsa verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ilk olarak VirtualBox'ı yeniden kurup kaldırmayı deneyebilirsiniz. İşe yaramazsa Güvenli Mod ile kaldırmayı deneyebilirsiniz.

Hocam ilk olarak VirtualBox'ı yeniden kurup kaldırmayı deneyebilirsiniz. İşe yaramazsa güvenli mod ile kaldırmayı deneyebilirsiniz.

Normalde 2.defa yükledim orada onarım modu var basıyorum aynı dosyayı istiyor bir güvenli modda deneyeceğim ama dosya istiyebiliceği için olmayabilir.

Normalde 2.defa yükledim orada onarım modu var basıyorum aynı dosyayı istiyor bir güvenli modda deneyeceğim ama dosya istiyebiliceği için olmayabilir.
Hocam peki Windows Program Install and Uninstall Troubleshooter ile denedin mi acaba?

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…