Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.864 Çözümler 2 24 Haziran 2022 #1 Selam artık kullanmadığım için bugün VirtualBox'u kaldırmaya çalıştım fakat bana mısın demedi. Ne kadar silmeye çalışsam da nafile. Tam biterken hiçbir şeyi ellemememe rağmen geri geliyor. Nasıl kaldırabilirim, yardımcı olabilir misiniz?
Selam artık kullanmadığım için bugün VirtualBox'u kaldırmaya çalıştım fakat bana mısın demedi. Ne kadar silmeye çalışsam da nafile. Tam biterken hiçbir şeyi ellemememe rağmen geri geliyor. Nasıl kaldırabilirim, yardımcı olabilir misiniz?
Khaled Istom Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 224 Çözümler 6 Yer Batı Trakya 24 Haziran 2022 #2 Revo Uninstaller indirip, oradan silmeye çalışın. Artı 0 Eksi
KS KS Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.864 Çözümler 2 24 Haziran 2022 #3 Khaled Istom dedi: Revo Uninstaller indirip, oradan silmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Denedim onda da aynısı oldu tam biterken geri alma işlemine başladı. Artı 0 Eksi
Khaled Istom dedi: Revo Uninstaller indirip, oradan silmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Denedim onda da aynısı oldu tam biterken geri alma işlemine başladı.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 24 Haziran 2022 #4 Sgt Roach dedi: Denedim onda da aynısı oldu tam biterken geri alma işlemine başladı. Genişletmek için tıkla... VirtualBox'un dosya konumunu açıp varsa uninstall.exe uzantılı dosyayı çalıştırın. Bakalım öyle olacak mı? Artı 0 Eksi
Sgt Roach dedi: Denedim onda da aynısı oldu tam biterken geri alma işlemine başladı. Genişletmek için tıkla... VirtualBox'un dosya konumunu açıp varsa uninstall.exe uzantılı dosyayı çalıştırın. Bakalım öyle olacak mı?
3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2022 #5 Vuritalbox'a sağ tıklayıp dosya konumunu aç de CTRL+a bas sonra Shift+del sonra da enter. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
KS KS Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.864 Çözümler 2 24 Haziran 2022 #6 550519 dedi: VirtualBox'un dosya konumunu açıp varsa uninstall.exe uzantılı dosyayı çalıştırın. Bakalım öyle olacak mı? Genişletmek için tıkla... Baktım yok. Artı 0 Eksi
550519 dedi: VirtualBox'un dosya konumunu açıp varsa uninstall.exe uzantılı dosyayı çalıştırın. Bakalım öyle olacak mı? Genişletmek için tıkla... Baktım yok.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 24 Haziran 2022 #7 Sgt Roach dedi: Baktım yok. Genişletmek için tıkla... Resim olarak atabilir misiniz? 3507Enes dedi: Vuritalbox a sağ tıklayıp dosya konumunu aç de CTRL+A bas sonra Shift+del sonrada enter. Genişletmek için tıkla... Bu da bir kısayol. Bunu da deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Sgt Roach dedi: Baktım yok. Genişletmek için tıkla... Resim olarak atabilir misiniz? 3507Enes dedi: Vuritalbox a sağ tıklayıp dosya konumunu aç de CTRL+A bas sonra Shift+del sonrada enter. Genişletmek için tıkla... Bu da bir kısayol. Bunu da deneyebilirsiniz.
xmert96x Megapat Katılım 13 Ekim 2014 Mesajlar 675 Çözümler 2 Yer Edirne/Uzunuköprü Daha fazla Sistem Özellikleri GIGABYTE AORUS 15P XD Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 24 Haziran 2022 #8 yükleyiciyi VirtualBox web sitesinden indirin, yükleyiciyi çalıştırın, mevcut yüklemeyi kurma/onarma/kaldırma seçeneği sunulduğunda, kaldır'ı seçin Artı 0 Eksi
yükleyiciyi VirtualBox web sitesinden indirin, yükleyiciyi çalıştırın, mevcut yüklemeyi kurma/onarma/kaldırma seçeneği sunulduğunda, kaldır'ı seçin
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 24 Haziran 2022 #9 Yanlış bilgi xmert96x dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Böyle videolar da işe yarayacaktır bir sorun olmazsa. Artı 0 Eksi
xmert96x dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Böyle videolar da işe yarayacaktır bir sorun olmazsa.
KS KS Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.864 Çözümler 2 24 Haziran 2022 #10 550519 dedi: Resim olarak atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Geç oldu biraz kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
550519 dedi: Resim olarak atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Geç oldu biraz kusura bakmayın.