Çözüldü VirtualBox Kali kurulumu nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Aslında 2 yöntem var. Biri Kali'nin sitesinden VirtualBox için dosyayı indirip VB'da import tuşuna daha sonra dosya yolunu bulup yapabilirsin. Diğeri ise ham ISO dosyasını indirip yeni makine oluşturduktan sonra yükleme ekranından dosyanın yolunu seçip ISO'yu kurmanızdır. Ben daha çok ilkini sevdiğim için öyle yapıyorum.
Aslında 2 yöntem var. Biri Kali'nin sitesinden VirtualBox için dosyayı indirip VB'da import tuşuna daha sonra dosya yolunu bulup yapabilirsin. Diğeri ise ham ISO dosyasını indirip yeni makine oluşturduktan sonra yükleme ekranından dosyanın yolunu seçip ISO'yu kurmanızdır. Ben daha çok ilkini sevdiğim için öyle yapıyorum.

Çözüm
Kali'nin sitesinden VirtualBox için dosyayı indirip VB'da import tuşuna daha sonra dosya yolunu bulup yapabilirsin.
Hocam böyle bir hata aldım açmaya çalışırken.

1652031901307.png

"kali" "kali" diye giriyorsunuz. Çözüldü olarak işaretleyebilirsin.
Evet, öyleymiş. İşaretliyorum hatta yapmak istediğimi yapmaya başladım bile. Teşekkürler.
Bir sorunum daha var. İşlem yaparken RAM yetmediği için Kali dondu ve giriş ekranına attı. RAM yükseltmek istediğimde yükseltemediğimi fark ettim. Nasıl yükseltirim?

Son düzenleme:
Evet, öyleymiş. İşaretliyorum hatta yapmak istediğimi yapmaya başladım bile. Teşekkürler.
Bir sorunum daha var. İşlem yaparken RAM yetmediği için Kali dondu ve giriş ekranına attı. RAM yükseltmek istediğimde yükseltemediğimi fark ettim. Nasıl yükseltirim?
VB'ye girip makinenin ayarlarına gelip RAM arttırabilirsiniz.

Makineyi kapatmam gerekiyormuş.
VB'ye girip makinenin ayarlarına gelip RAM arttırabilirsiniz.
Peki bilgisayarımı kapatsam ve VirtualBox'ı da durumunu kaydetsem bilgisayarımı tekrar açtığımda kaldığım yerden devam eder mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı