Vi0I3t Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Ocak 2025 #1 Bilgisayarımda Oracle VirtualBox kurulu ve Kali Linux'u sanal makine olarak yüklemeye çalışıyorum. Ancak Kali Linux'u başlatmaya çalıştığımda bu hata koduyla karşılaşıyorum. VirtualBox failed: 0xc0000034 hata kodu. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2025
Bilgisayarımda Oracle VirtualBox kurulu ve Kali Linux'u sanal makine olarak yüklemeye çalışıyorum. Ancak Kali Linux'u başlatmaya çalıştığımda bu hata koduyla karşılaşıyorum. VirtualBox failed: 0xc0000034 hata kodu. Yardımcı olursanız sevinirim.
Y YAMASHITAAA Femtopat Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #2 Dün geceden beri aynı hatayı alıyorum, çözümünü buldun mu? YAMASHITAAA dedi: Dün geceden beri aynı hatayı alıyorum, çözümünü buldun mu? Genişletmek için tıkla... bulamadıysan ve aynı sorunu yaşayıp da çözüm arayan kişiler için yt videosu bırakıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 6 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Dün geceden beri aynı hatayı alıyorum, çözümünü buldun mu? YAMASHITAAA dedi: Dün geceden beri aynı hatayı alıyorum, çözümünü buldun mu? Genişletmek için tıkla... bulamadıysan ve aynı sorunu yaşayıp da çözüm arayan kişiler için yt videosu bırakıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et