ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 1 Aralık 2022 #1
Çözüm 2 2 246675 2 Aralık 2022 ryzadeus dedi: Discord adresiniz var ise ulaşıp gösterebilirsiniz hocam. Eki Görüntüle 1590235 @246675 hocam yeni bir sorun ile karşı karşıyayım Genişletmek için tıkla... Bu sorunla daha önceden karşılaşmadım bu yüzden hata ile ilgili bilgim fazla yok. En iyisi VirtualBox'u sıfırdan kurmanız.
ryzadeus dedi: Discord adresiniz var ise ulaşıp gösterebilirsiniz hocam. Eki Görüntüle 1590235 @246675 hocam yeni bir sorun ile karşı karşıyayım Genişletmek için tıkla... Bu sorunla daha önceden karşılaşmadım bu yüzden hata ile ilgili bilgim fazla yok. En iyisi VirtualBox'u sıfırdan kurmanız.
2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 2 Aralık 2022 #11 ryzadeus dedi: Discord adresiniz var ise ulaşıp gösterebilirsiniz hocam. Eki Görüntüle 1590235 @246675 hocam yeni bir sorun ile karşı karşıyayım Genişletmek için tıkla... Bu sorunla daha önceden karşılaşmadım bu yüzden hata ile ilgili bilgim fazla yok. En iyisi VirtualBox'u sıfırdan kurmanız. Son düzenleme: 2 Aralık 2022 Artı 1 Eksi Çözüm
ryzadeus dedi: Discord adresiniz var ise ulaşıp gösterebilirsiniz hocam. Eki Görüntüle 1590235 @246675 hocam yeni bir sorun ile karşı karşıyayım Genişletmek için tıkla... Bu sorunla daha önceden karşılaşmadım bu yüzden hata ile ilgili bilgim fazla yok. En iyisi VirtualBox'u sıfırdan kurmanız.
Lime_a Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.390 Çözümler 8 2 Aralık 2022 #12 Sorunun çözümü için Hyper-V'yi kapatmanızı öneriyorlar PC'yi resetledikten sonra düzeldiği onaylanmış. Ek olarak virtualbox'ı silip tekrar kurmanızı öneriyorlar (sanal makine dosyalarınızı silmenize gerek yok) I have a 64bit host, but can't install 64bit guests - virtualbox.org Bu arada yeterli alan tanımladınız mı Kali kurulumda biraz fazla sistem gereksinimi istiyor. fazladan 20gb gibi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 1 Eksi
Sorunun çözümü için Hyper-V'yi kapatmanızı öneriyorlar PC'yi resetledikten sonra düzeldiği onaylanmış. Ek olarak virtualbox'ı silip tekrar kurmanızı öneriyorlar (sanal makine dosyalarınızı silmenize gerek yok) I have a 64bit host, but can't install 64bit guests - virtualbox.org Bu arada yeterli alan tanımladınız mı Kali kurulumda biraz fazla sistem gereksinimi istiyor. fazladan 20gb gibi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et