HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 12 Kasım 2021 #11 CefSharp dedi: Hocam o Torrent değil indirince bir şey yaptıracağım düzelecek o Genişletmek için tıkla... Torrent'i sildim Opera'dan indiriyorum şimdi. Düzeldi indirdikten sonra ne yapmam gerekiyor?
CefSharp dedi: Hocam o Torrent değil indirince bir şey yaptıracağım düzelecek o Genişletmek için tıkla... Torrent'i sildim Opera'dan indiriyorum şimdi. Düzeldi indirdikten sonra ne yapmam gerekiyor?
CefSharp Attopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #12 Hocam VirtualBox'u silip yüklediniz mi? HD4450 dedi: Torrent'i sildim Opera'dan indiriyorum şimdi. Düzeldi indirdikten sonra ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hocam VirtualBox'tan ekle tuşuna basın.
Hocam VirtualBox'u silip yüklediniz mi? HD4450 dedi: Torrent'i sildim Opera'dan indiriyorum şimdi. Düzeldi indirdikten sonra ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hocam VirtualBox'tan ekle tuşuna basın.
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 12 Kasım 2021 #13 CefSharp dedi: Hocam VirtualBox'u silip yüklediniz mi? Hocam VirtualBox'tan ekle tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun yüklenince deneyteceğim. CefSharp dedi: Hocam VirtualBox'u silip yüklediniz mi? Hocam VirtualBox'tan ekle tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Sonuç Kodu: E_INVALIDARG (0x80070057) şimdi de bu hatayı alıyorum. Son düzenleme: 12 Kasım 2021
CefSharp dedi: Hocam VirtualBox'u silip yüklediniz mi? Hocam VirtualBox'tan ekle tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun yüklenince deneyteceğim. CefSharp dedi: Hocam VirtualBox'u silip yüklediniz mi? Hocam VirtualBox'tan ekle tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Sonuç Kodu: E_INVALIDARG (0x80070057) şimdi de bu hatayı alıyorum.
CefSharp Attopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #14 HD4450 dedi: Tamamdır sağ olun yüklenince deneyteceğim. Sonuç kodu: E_ınvalıdarg (0x80070057) şimdi de bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam VMware kullanın o zaman.
HD4450 dedi: Tamamdır sağ olun yüklenince deneyteceğim. Sonuç kodu: E_ınvalıdarg (0x80070057) şimdi de bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam VMware kullanın o zaman.
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 12 Kasım 2021 #15 CefSharp dedi: Hocam VMware kullanın o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam hallettim her şeyi sağ olun çözümü kullanıcılardan bilgisayarın adı olan klosore mesela bende mahmut yazıyor ona giriyoruz klosere tıklamadan kuruyoruz sadece içine.
CefSharp dedi: Hocam VMware kullanın o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam hallettim her şeyi sağ olun çözümü kullanıcılardan bilgisayarın adı olan klosore mesela bende mahmut yazıyor ona giriyoruz klosere tıklamadan kuruyoruz sadece içine.