Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 27 Temmuz 2020 #21 deepin-terminal dedi: Esc tuşuna basıca kodlar çıkıyormu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam hiçbir tepki yok. Bende sildim. Akşam hazır kurulu olan içe aktarıcam. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
deepin-terminal dedi: Esc tuşuna basıca kodlar çıkıyormu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam hiçbir tepki yok. Bende sildim. Akşam hazır kurulu olan içe aktarıcam. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
deepin-terminal Hectopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 747 Çözümler 2 Yer /root Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #22 Alpaslan64 dedi: Hayır hocam hiçbir tepki yok. Bende sildim. Akşam hazır kurulu olan içe aktarıcam. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Live ISO dosyalarından bahsediyorsunuz, denemekte fayda var.
Alpaslan64 dedi: Hayır hocam hiçbir tepki yok. Bende sildim. Akşam hazır kurulu olan içe aktarıcam. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Live ISO dosyalarından bahsediyorsunuz, denemekte fayda var.
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 27 Temmuz 2020 #23 deepin-terminal dedi: Live ISO dosyalarından bahsediyorsunuz, denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Hocam Live değil. VirtualBox için özel hazırlanmış versiyon.
deepin-terminal dedi: Live ISO dosyalarından bahsediyorsunuz, denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Hocam Live değil. VirtualBox için özel hazırlanmış versiyon.