developeromer Hectopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 10 21 Haziran 2019 #2 Arkadaşlar ben geliştiriciyim. Yaptığım uygulamayı XP'de test etmek istiyorum, sadece XP dowland linki yeterli.
Arkadaşlar ben geliştiriciyim. Yaptığım uygulamayı XP'de test etmek istiyorum, sadece XP dowland linki yeterli.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 21 Haziran 2019 #3 XP miladını doldurmuş olduğu için ve test amacıyla istediğiniz için linkini vermek sorun olmaz sanırım. Yukarıda verilmiş zaten. Artı 0 Eksi
XP miladını doldurmuş olduğu için ve test amacıyla istediğiniz için linkini vermek sorun olmaz sanırım. Yukarıda verilmiş zaten.
Teknik124 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2019 #4 acv dedi: XP miladını doldurmuş olduğu için ve test amacıyla istediğiniz için linkini vermek sorun olmaz sanırım. Yukarıda verilmiş zaten. Genişletmek için tıkla... Umarım olmuyordur. Artı 0 Eksi
acv dedi: XP miladını doldurmuş olduğu için ve test amacıyla istediğiniz için linkini vermek sorun olmaz sanırım. Yukarıda verilmiş zaten. Genişletmek için tıkla... Umarım olmuyordur.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 21 Haziran 2019 #5 Teknik124 dedi: Ban sebebi mi? Ben bittim desene Genişletmek için tıkla... Biraz hızlı oldu ama pek sorun olmaz gibi geliyor şu an. Yukarıda mesajımı editledim. Artı 0 Eksi
Teknik124 dedi: Ban sebebi mi? Ben bittim desene Genişletmek için tıkla... Biraz hızlı oldu ama pek sorun olmaz gibi geliyor şu an. Yukarıda mesajımı editledim.
Teknik124 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2019 #6 acv dedi: Biraz hızlı oldu ama pek sorun olmaz gibi geliyor şu an. Yukarıda mesajımı editledim. Genişletmek için tıkla... En iyisi şimdilik çaktırmamak Artı 0 Eksi
acv dedi: Biraz hızlı oldu ama pek sorun olmaz gibi geliyor şu an. Yukarıda mesajımı editledim. Genişletmek için tıkla... En iyisi şimdilik çaktırmamak
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 23 Haziran 2019 #7 XP için destek verilmiyor ve korsan link paylaşımı yasak. Artı 0 Eksi