Alita35y2 Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #1 Merhaba, ben VirtualBox'ı kurarken bir hata veriyor ve nedenini çözemiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, ben VirtualBox'ı kurarken bir hata veriyor ve nedenini çözemiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
berkkan.k Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 571 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #2 Aldığınız hata nedir ? Ekran görüntüsü atar mısınız?
X Xeplays Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 501 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #3 Alita35y2 dedi: Merhaba, ben VirtualBox'ı kurarken bir hata veriyor ve nedenini çözemiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Donanım sanallaştırma açık mı?
Alita35y2 dedi: Merhaba, ben VirtualBox'ı kurarken bir hata veriyor ve nedenini çözemiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Donanım sanallaştırma açık mı?
Alvaro Attopat Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 87 Çözümler 6 14 Eylül 2024 #4 Alita35y2 dedi: Merhaba, ben VirtualBox'ı kurarken bir hata veriyor ve nedenini çözemiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hata nedir?
Alita35y2 dedi: Merhaba, ben VirtualBox'ı kurarken bir hata veriyor ve nedenini çözemiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hata nedir?