DolveNNN Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #11 NOT Thanos dedi: Program ekle veya kaldıra git oradan virtual boxu bul ve sil silerken virtual box tamamen kapalı olsun Genişletmek için tıkla... açık olmamasına rağmen hala silme butonuna bastığımda bile aynı hatayı açıyo karşıma
NOT Thanos dedi: Program ekle veya kaldıra git oradan virtual boxu bul ve sil silerken virtual box tamamen kapalı olsun Genişletmek için tıkla... açık olmamasına rağmen hala silme butonuna bastığımda bile aynı hatayı açıyo karşıma
NOT Thanos Femtopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 28 26 Ocak 2025 #12 DolveNNN dedi: açık olmamasına rağmen hala silme butonuna bastığımda bile aynı hatayı açıyo karşıma Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden kapattınızmı
DolveNNN dedi: açık olmamasına rağmen hala silme butonuna bastığımda bile aynı hatayı açıyo karşıma Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden kapattınızmı
DolveNNN Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #13 NOT Thanos dedi: Görev yöneticisinden kapattınızmı Genişletmek için tıkla... aynen kapattım ama yine devam ediyor hata.
NOT Thanos dedi: Görev yöneticisinden kapattınızmı Genişletmek için tıkla... aynen kapattım ama yine devam ediyor hata.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 26 Ocak 2025 #14 Program Files klasöründen Oracle klasörünü silmeyi deneyin. Eclipse ya da Java yüklü değilse gördüğünüz tüm Oracle klasörünü silip öyle kurmayı deneyin.
Program Files klasöründen Oracle klasörünü silmeyi deneyin. Eclipse ya da Java yüklü değilse gördüğünüz tüm Oracle klasörünü silip öyle kurmayı deneyin.
DolveNNN Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #15 burdaki tüm oracle dosyalarını silsem bilgisayara zarar verir mi? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-01-26 164149.png 102,3 KB · Görüntüleme: 12
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 26 Ocak 2025 #16 DolveNNN dedi: burdaki tüm oracle dosyalarını silsem bilgisayara zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Verir tabii bunlar sistem dosyası ben program files içindeki oracle klasöründen bahsediyordum.
DolveNNN dedi: burdaki tüm oracle dosyalarını silsem bilgisayara zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Verir tabii bunlar sistem dosyası ben program files içindeki oracle klasöründen bahsediyordum.
DolveNNN Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #17 Sakuya Izayoi dedi: Verir tabii bunlar sistem dosyası ben program files içindeki oracle klasöründen bahsediyordum. Genişletmek için tıkla... program filestan sildim ama yine aynı hata
Sakuya Izayoi dedi: Verir tabii bunlar sistem dosyası ben program files içindeki oracle klasöründen bahsediyordum. Genişletmek için tıkla... program filestan sildim ama yine aynı hata
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 27 Ocak 2025 #18 Aygıt yöneticisinde Virtual Box Ethernet Adapter isimli bir aygıt varsa kaldırın. Belki tam olarak silinmemiş olabilir.
Aygıt yöneticisinde Virtual Box Ethernet Adapter isimli bir aygıt varsa kaldırın. Belki tam olarak silinmemiş olabilir.
DolveNNN Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #19 Sakuya Izayoi dedi: Aygıt yöneticisinde Virtual Box Ethernet Adapter isimli bir aygıt varsa kaldırın. Belki tam olarak silinmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... tüm gördüğüm oracle dosyalarını sildim aygıt yöneticisinide kontrol ettim ama birşey yok ve sonuç yine aynı.
Sakuya Izayoi dedi: Aygıt yöneticisinde Virtual Box Ethernet Adapter isimli bir aygıt varsa kaldırın. Belki tam olarak silinmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... tüm gördüğüm oracle dosyalarını sildim aygıt yöneticisinide kontrol ettim ama birşey yok ve sonuç yine aynı.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 27 Ocak 2025 #20 Ağ desteksiz kurulum yapmayı denediniz mi? Ya da eski bir sürüm kurmayı? Bende çözümler tıkandı şu an.
Ağ desteksiz kurulum yapmayı denediniz mi? Ya da eski bir sürüm kurmayı? Bende çözümler tıkandı şu an.