PixelPhantom Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #1 Şu ekrana geldim ağ sıfırlanması tam olarak nedir?
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.085 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2024 #2 PixelPhantom dedi: Şu ekrana geldim ağ sıfırlanması tam olarak nedir? Eki Görüntüle 2378039 Genişletmek için tıkla... Sanal ağ oluşturacağı için internetini anlık kesecektir. Zaten geçici olduğunu bahsediyor. Kurulumdan sonra geri gelecektir muhtemelen.
PixelPhantom dedi: Şu ekrana geldim ağ sıfırlanması tam olarak nedir? Eki Görüntüle 2378039 Genişletmek için tıkla... Sanal ağ oluşturacağı için internetini anlık kesecektir. Zaten geçici olduğunu bahsediyor. Kurulumdan sonra geri gelecektir muhtemelen.
PixelPhantom Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #3 Egeax dedi: Sanal ağ oluşturacağı için internetini anlık kesecektir. Zaten geçici olduğunu bahsediyor. Kurulumdan sonra geri gelecektir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... İnternet falan bozulma riski var mı?
Egeax dedi: Sanal ağ oluşturacağı için internetini anlık kesecektir. Zaten geçici olduğunu bahsediyor. Kurulumdan sonra geri gelecektir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... İnternet falan bozulma riski var mı?
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 20 Aralık 2024 #4 PixelPhantom dedi: İnternet falan bozulma riski var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam neden bozulsun, next next next. Devam edin.
PixelPhantom dedi: İnternet falan bozulma riski var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam neden bozulsun, next next next. Devam edin.
PixelPhantom Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #5 Emir Bozat dedi: Yok hocam neden bozulsun, Next Next Next. Devam edin. Genişletmek için tıkla... Bozulma derken ben ağ kanalı falan değiştirmiştim.
Emir Bozat dedi: Yok hocam neden bozulsun, Next Next Next. Devam edin. Genişletmek için tıkla... Bozulma derken ben ağ kanalı falan değiştirmiştim.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 20 Aralık 2024 #6 PixelPhantom dedi: Bozulma derken ben ağ kanalı falan değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam alakası yok.
PixelPhantom dedi: Bozulma derken ben ağ kanalı falan değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam alakası yok.
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.085 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2024 #7 PixelPhantom dedi: İnternet falan bozulma riski var mı? Genişletmek için tıkla... Alakası yok hocam.