mirvcc Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 219 Makaleler 1 Yer Bursa 24 Kasım 2023 #11 Cesurbedel dedi: İşte yok öyle bir dosya. Genişletmek için tıkla... Kendiniz ekleyin hocam. Sağdaki boş alana sağ tık yapıp yeni>DWORD 32 Bit değeri üzerine tıklayın oluşan dosyaya MaxFilters ismini verin sonra dediğim gibi tıklayıp ondalık değeri seçip 20 yazın ve enterlayın.
Cesurbedel dedi: İşte yok öyle bir dosya. Genişletmek için tıkla... Kendiniz ekleyin hocam. Sağdaki boş alana sağ tık yapıp yeni>DWORD 32 Bit değeri üzerine tıklayın oluşan dosyaya MaxFilters ismini verin sonra dediğim gibi tıklayıp ondalık değeri seçip 20 yazın ve enterlayın.
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 24 Kasım 2023 #12 Cesurbedel dedi: İşte yok öyle bir dosya. Genişletmek için tıkla... İnternette öyle bir çözüm gördüm bir kaç kişide işe yaramış. Windows sürümün nedir?
Cesurbedel dedi: İşte yok öyle bir dosya. Genişletmek için tıkla... İnternette öyle bir çözüm gördüm bir kaç kişide işe yaramış. Windows sürümün nedir?
Cesurbedel Centipat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #13 Dessa dedi: İnternette öyle bir çözüm gördüm bir kaç kişide işe yaramış. Window Genişletmek için tıkla... Dessa dedi: İnternette öyle bir çözüm gördüm bir kaç kişide işe yaramış. Windows sürümün nedir? Genişletmek için tıkla... win8.1
Dessa dedi: İnternette öyle bir çözüm gördüm bir kaç kişide işe yaramış. Window Genişletmek için tıkla... Dessa dedi: İnternette öyle bir çözüm gördüm bir kaç kişide işe yaramış. Windows sürümün nedir? Genişletmek için tıkla... win8.1
mirvcc Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 219 Makaleler 1 Yer Bursa 24 Kasım 2023 #14 Ya da daha kolayı deidğim gibi eski sürüm indirin. Download_Old_Builds_6_0 – Oracle VM VirtualBox www.virtualbox.org Download_Old_Builds_5_2 – Oracle VM VirtualBox www.virtualbox.org
Ya da daha kolayı deidğim gibi eski sürüm indirin. Download_Old_Builds_6_0 – Oracle VM VirtualBox www.virtualbox.org Download_Old_Builds_5_2 – Oracle VM VirtualBox www.virtualbox.org
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 24 Kasım 2023 #15 Eski sürüm dene arkadaşın dediği gibi olmazsa Win 10 yap aktif olacaktır. Veya vmware kullan aynı mantık.
Eski sürüm dene arkadaşın dediği gibi olmazsa Win 10 yap aktif olacaktır. Veya vmware kullan aynı mantık.
mirvcc Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 219 Makaleler 1 Yer Bursa 24 Kasım 2023 #16 Sizdekinin 6.x versiyon oldugunu farkettim. En güncelini bi dener misiniz https://download.virtualbox.org/virtualbox/7.0.12/VirtualBox-7.0.12-159484-Win.exe
Sizdekinin 6.x versiyon oldugunu farkettim. En güncelini bi dener misiniz https://download.virtualbox.org/virtualbox/7.0.12/VirtualBox-7.0.12-159484-Win.exe
Cesurbedel Centipat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #17 mirvcc dedi: Ya da daha kolayı deidğim gibi eski sürüm indirin. Download_Old_Builds_6_0 – Oracle VM VirtualBox www.virtualbox.org Download_Old_Builds_5_2 – Oracle VM VirtualBox www.virtualbox.org Genişletmek için tıkla... Yaptım olmuyor. mirvcc dedi: Sizdekinin 6.X versiyon oldugunu fark ettim. En güncelini bir dener misiniz https://download.virtualbox.org/virtualbox/7.0.12/VirtualBox-7.0.12-159484-Win.exe Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yüklendi bu arada çözüldü nasıl yapacağız. Son düzenleme: 24 Kasım 2023
mirvcc dedi: Ya da daha kolayı deidğim gibi eski sürüm indirin. Download_Old_Builds_6_0 – Oracle VM VirtualBox www.virtualbox.org Download_Old_Builds_5_2 – Oracle VM VirtualBox www.virtualbox.org Genişletmek için tıkla... Yaptım olmuyor. mirvcc dedi: Sizdekinin 6.X versiyon oldugunu fark ettim. En güncelini bir dener misiniz https://download.virtualbox.org/virtualbox/7.0.12/VirtualBox-7.0.12-159484-Win.exe Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yüklendi bu arada çözüldü nasıl yapacağız.
mirvcc Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 219 Makaleler 1 Yer Bursa 24 Kasım 2023 #18 Cesurbedel dedi: Yaptım olmuyor. Teşekkürler yüklendi bu arada çözüldü nasıl yapacağız. Genişletmek için tıkla... Mesajımın yanında bir tik ibaresi var hocam sağda.Çözümün oldugu mesajda tike tıklayın. Şimdiden teşekkürler.
Cesurbedel dedi: Yaptım olmuyor. Teşekkürler yüklendi bu arada çözüldü nasıl yapacağız. Genişletmek için tıkla... Mesajımın yanında bir tik ibaresi var hocam sağda.Çözümün oldugu mesajda tike tıklayın. Şimdiden teşekkürler.
Cesurbedel Centipat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #19 mirvcc dedi: Mesajımın yanında bir tik ibaresi var hocam sağda. Çözümün oldugu mesajda tike tıklayın. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hangisi. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı3.PNG 42,1 KB · Görüntüleme: 22
mirvcc dedi: Mesajımın yanında bir tik ibaresi var hocam sağda. Çözümün oldugu mesajda tike tıklayın. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hangisi.
mirvcc Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 219 Makaleler 1 Yer Bursa 24 Kasım 2023 #20 sağda hocam.