MrSecurity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.426 Yer Maranello Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Ocak 2021 #11 Revivmeooi dedi: Tam ekran kipinde kullanarak sorunu çözdüm hocam. Yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sevindim hocam.
Revivmeooi dedi: Tam ekran kipinde kullanarak sorunu çözdüm hocam. Yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sevindim hocam.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 9 Ocak 2021 #12 Revivmeooi dedi: Aygıtlar kısmından CD kalıbını yerleştir dediğimde gelmesi gereken uyarı gelmiyor ve bu ekran geliyor. Nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Thunar'da bu özellik yok, zorlanmamak için Nemo'yu kur ve işini bununla hallet. Kod:Panoya kopyala sudo apt install nemo Sonra istersen aşağıdaki komutla tamamen kaldırabilirsin. Kod:Panoya kopyala sudo apt purge nemo --autoremove
Revivmeooi dedi: Aygıtlar kısmından CD kalıbını yerleştir dediğimde gelmesi gereken uyarı gelmiyor ve bu ekran geliyor. Nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Thunar'da bu özellik yok, zorlanmamak için Nemo'yu kur ve işini bununla hallet. Kod:Panoya kopyala sudo apt install nemo Sonra istersen aşağıdaki komutla tamamen kaldırabilirsin. Kod:Panoya kopyala sudo apt purge nemo --autoremove