bthnyrtdn Hectopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2014 #1 Programı açar açmaz 3 adet hata ile karşılaşıyorum nedeni nedir ? @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2014
BlackBurn Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 1.796 Çözümler 20 27 Temmuz 2014 #2 VirtualBox'u buradan : Downloads – Oracle VM VirtualBox indirip tekrar dener misin ?
bthnyrtdn Hectopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2014 #3 BlackBurn dedi: VirtualBox'u buradan : Downloads – Oracle VM VirtualBox indirip tekrar dener misin ? Genişletmek için tıkla... Yine aynı hata var sanki virtualbox uyumlu değil gibi pc ye kuruluyor açtığım an bozuk görüntü hatası geliyor sonra program açılıyor gerekli işlemleri yapıyorum başlat diyorum ve diğer 2 hatayı veriyor @Recep Baltaş
BlackBurn dedi: VirtualBox'u buradan : Downloads – Oracle VM VirtualBox indirip tekrar dener misin ? Genişletmek için tıkla... Yine aynı hata var sanki virtualbox uyumlu değil gibi pc ye kuruluyor açtığım an bozuk görüntü hatası geliyor sonra program açılıyor gerekli işlemleri yapıyorum başlat diyorum ve diğer 2 hatayı veriyor @Recep Baltaş