D dupin Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #1 Selamlar. VirtualBox'da kendi IP adresimi kullanmak için ağ ayarını köprü bağdaştırıcı yaptığımdan beri mavi ekran hatası alıyorum. Minidump tecrübem tamamen 0, bu yğzden deneyimli kişilerin incelemesi için forumda paylaşmak istedim. Teşekkürler. Dropbox www.dropbox.com
Selamlar. VirtualBox'da kendi IP adresimi kullanmak için ağ ayarını köprü bağdaştırıcı yaptığımdan beri mavi ekran hatası alıyorum. Minidump tecrübem tamamen 0, bu yğzden deneyimli kişilerin incelemesi için forumda paylaşmak istedim. Teşekkürler. Dropbox www.dropbox.com
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.049 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #2 Bu sorun genelmiş galiba. VirtualBox sürümünü düşürüp tekrar kontrol et derim. Artı 0 Eksi
KS KS D dupin Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #3 684918 dedi: Bu sorun genelmiş galiba. VirtualBox sürümünü düşürüp tekrar kontrol et derim. Genişletmek için tıkla... nasıl yapıcam? Artı 0 Eksi
684918 dedi: Bu sorun genelmiş galiba. VirtualBox sürümünü düşürüp tekrar kontrol et derim. Genişletmek için tıkla... nasıl yapıcam?