O omfaay Hectopat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 5 17 Aralık 2013 #1 VirtualBox'a Mac OS X Mountain Lion Kurulumu rehberini harfiyen uyguladım ama yükleme bittikten sonra bu ekranda kalıyor. Nerede hata yaptım eksik nedir ?
VirtualBox'a Mac OS X Mountain Lion Kurulumu rehberini harfiyen uyguladım ama yükleme bittikten sonra bu ekranda kalıyor. Nerede hata yaptım eksik nedir ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 17 Aralık 2013 #2 Bilgisayarınızın sanallaştırma desteği olmayabilir. Gereksinimlere bakın: VirtualBox'a Mac OS X Kurulumu » Technopat
Bilgisayarınızın sanallaştırma desteği olmayabilir. Gereksinimlere bakın: VirtualBox'a Mac OS X Kurulumu » Technopat
O omfaay Hectopat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 5 17 Aralık 2013 #3 Recep Baltaş dedi: Bilgisayarınızın sanallaştırma desteği olmayabilir. Gereksinimlere bakın: VirtualBox'a Mac OS X Kurulumu » Technopat Genişletmek için tıkla... Asus n550 kullanıyorum üstad. İşlemci 4700hq sanallaştırma desteği var diye biliyorum başka neyi atlamış olabilirim ?
Recep Baltaş dedi: Bilgisayarınızın sanallaştırma desteği olmayabilir. Gereksinimlere bakın: VirtualBox'a Mac OS X Kurulumu » Technopat Genişletmek için tıkla... Asus n550 kullanıyorum üstad. İşlemci 4700hq sanallaştırma desteği var diye biliyorum başka neyi atlamış olabilirim ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 18 Aralık 2013 #4 Hiç bunla uğraşma. Zaten performansı düşük. Bununla yap VMware ile Mac OS X Mavericks Kurulumu » Technopat
Hiç bunla uğraşma. Zaten performansı düşük. Bununla yap VMware ile Mac OS X Mavericks Kurulumu » Technopat
O omfaay Hectopat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 5 18 Aralık 2013 #5 Recep Baltaş dedi: Hiç bunla uğraşma. Zaten performansı düşük. Bununla yap VMware ile Mac OS X Mavericks Kurulumu » Technopat Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim üstad umarım bunu çalıştırırım
Recep Baltaş dedi: Hiç bunla uğraşma. Zaten performansı düşük. Bununla yap VMware ile Mac OS X Mavericks Kurulumu » Technopat Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim üstad umarım bunu çalıştırırım