hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #11 391039 dedi: VMware kullanıyorum. Çünkü arayüzü daha yeni ve daha çok destek var. Genişletmek için tıkla... Arayüz pek umursadığım bir şey değil kullanımı kolay olması yeter .
391039 dedi: VMware kullanıyorum. Çünkü arayüzü daha yeni ve daha çok destek var. Genişletmek için tıkla... Arayüz pek umursadığım bir şey değil kullanımı kolay olması yeter .
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #12 hacsiz seferi dedi: Arayüz pek umursadığım bir şey değil. Kullanımı kolay olması yeter . Genişletmek için tıkla... Benim açımdan pek fark yok aslında. Ama kullanışlılık tarfında VMware açık ara iyidir.
hacsiz seferi dedi: Arayüz pek umursadığım bir şey değil. Kullanımı kolay olması yeter . Genişletmek için tıkla... Benim açımdan pek fark yok aslında. Ama kullanışlılık tarfında VMware açık ara iyidir.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #13 Zurnadürüm dedi: Ama kullanışlılık tarfında VMware açık ara iyidir. Genişletmek için tıkla... Bilmem sadece VirtualBox kullandım ama VMware'i de denemeyi düşünüyorum.
Zurnadürüm dedi: Ama kullanışlılık tarfında VMware açık ara iyidir. Genişletmek için tıkla... Bilmem sadece VirtualBox kullandım ama VMware'i de denemeyi düşünüyorum.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #14 hacsiz seferi dedi: Bilmem. Sadece VirtualBox kullandım ama VMware'i de denemeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 15 gün deneme süresi var zaten. Kullanarak kendin karar verebilirsin .
hacsiz seferi dedi: Bilmem. Sadece VirtualBox kullandım ama VMware'i de denemeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 15 gün deneme süresi var zaten. Kullanarak kendin karar verebilirsin .
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 21 Aralık 2020 #15 hacsiz seferi dedi: Bilmem sadece VirtualBox kullandım ama VMware'i de denemeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... VirtualBox pişmanlık. Laptopumda denedim 10 FPS de çalıştı.
hacsiz seferi dedi: Bilmem sadece VirtualBox kullandım ama VMware'i de denemeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... VirtualBox pişmanlık. Laptopumda denedim 10 FPS de çalıştı.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #16 William Crusader dedi: VirtualBox pişmanlık. Laptopumda denedim 10 FPS de çalıştı. Genişletmek için tıkla... Bende hiç kasmadı
William Crusader dedi: VirtualBox pişmanlık. Laptopumda denedim 10 FPS de çalıştı. Genişletmek için tıkla... Bende hiç kasmadı
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #17 William Crusader dedi: VirtualBox pişmanlık. Laptopumda denedim 10 FPS'de çalıştı. Genişletmek için tıkla... Sistemden sisteme değişen bir durum.
William Crusader dedi: VirtualBox pişmanlık. Laptopumda denedim 10 FPS'de çalıştı. Genişletmek için tıkla... Sistemden sisteme değişen bir durum.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #18 William Crusader dedi: VirtualBox pişmanlık. Laptopumda denedim 10 FPS de çalıştı. Genişletmek için tıkla... Zurnadürüm dedi: Sistemden sisteme değişen bir durum. Genişletmek için tıkla... Hazır aklımdayken sorayım kasma RAM ile mi işlemci ile mi alakalıdır?
William Crusader dedi: VirtualBox pişmanlık. Laptopumda denedim 10 FPS de çalıştı. Genişletmek için tıkla... Zurnadürüm dedi: Sistemden sisteme değişen bir durum. Genişletmek için tıkla... Hazır aklımdayken sorayım kasma RAM ile mi işlemci ile mi alakalıdır?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 21 Aralık 2020 #19 hacsiz seferi dedi: Hazır aklımdayken sorayım kasma RAM ile mi işlemci ile mi alakalıdır? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle işlemci çünkü 6 GB RAM vardı.
hacsiz seferi dedi: Hazır aklımdayken sorayım kasma RAM ile mi işlemci ile mi alakalıdır? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle işlemci çünkü 6 GB RAM vardı.
1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 21 Aralık 2020 #20 Zurnadürüm dedi: VMware. Gerekse kullanışlılık, gerekse performans tarafında daha iyi. Ama lisanslı yazılım. Yani paralı . Genişletmek için tıkla... VMware player ücretli değil. hacsiz seferi dedi: Hazır aklımdayken sorayım kasma RAM ile mi işlemci ile mi alakalıdır? Genişletmek için tıkla... Driverler ile alakalı. Arkadaş Guest Additions'ı kurmamış olabilir.
Zurnadürüm dedi: VMware. Gerekse kullanışlılık, gerekse performans tarafında daha iyi. Ama lisanslı yazılım. Yani paralı . Genişletmek için tıkla... VMware player ücretli değil. hacsiz seferi dedi: Hazır aklımdayken sorayım kasma RAM ile mi işlemci ile mi alakalıdır? Genişletmek için tıkla... Driverler ile alakalı. Arkadaş Guest Additions'ı kurmamış olabilir.