A Anonim-887700 Centipat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 510 Çözümler 2 21 Mart 2025 #11 zEnlefy dedi: Kayıt olacaksınız. Genişletmek için tıkla... Ad girdim şifre istiyor
zEnlefy Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 624 Çözümler 13 21 Mart 2025 #12 Anonim-887700 dedi: Ad girdim şifre istiyor. Genişletmek için tıkla... İşte normal siteye kaydolur gibi kaydolun Technopat gibi.
Anonim-887700 dedi: Ad girdim şifre istiyor. Genişletmek için tıkla... İşte normal siteye kaydolur gibi kaydolun Technopat gibi.
A Anonim-887700 Centipat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 510 Çözümler 2 21 Mart 2025 #13 zEnlefy dedi: İşte normal siteye kaydolur gibi kaydolun Technopat gibi. Genişletmek için tıkla... Ha ok zEnlefy dedi: İşte normal siteye kaydolur gibi kaydolun Technopat gibi. Genişletmek için tıkla... Sadece ad girdim hesap var sanıyor nasıl sıfırdan hesap açarım.
zEnlefy dedi: İşte normal siteye kaydolur gibi kaydolun Technopat gibi. Genişletmek için tıkla... Ha ok zEnlefy dedi: İşte normal siteye kaydolur gibi kaydolun Technopat gibi. Genişletmek için tıkla... Sadece ad girdim hesap var sanıyor nasıl sıfırdan hesap açarım.
zEnlefy Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 624 Çözümler 13 21 Mart 2025 #14 VMWare Pro kişisel sürümü ücretsizdir. Sağüstten register a basın. Bu arada bilmiyorsanız VMware paralı.
A Anonim-887700 Centipat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 510 Çözümler 2 21 Mart 2025 #15 zEnlefy dedi: Eki Görüntüle 2450527 Sağüstten register a basın. Bu arada bilmiyorsanız VMware paralı. Genişletmek için tıkla... Player olanı free ya Pro değil Player'i yeterli. zEnlefy dedi: Eki Görüntüle 2450527 Sağüstten register a basın. Bu arada bilmiyorsanız VMware paralı. Genişletmek için tıkla... Eğer full paralı ise VirtualBox kuracağız da ben Pro'su paralı ıplayeri ücretsiz diye duydum. Anonim-887700 dedi: Player olanı free ya Pro değil Player'i yeterli. Eğer full paralı ise VirtualBox kuracağız da ben Pro'su paralı ıplayeri ücretsiz diye duydum. Genişletmek için tıkla... Player bedava ise bedava Player de ben de ona göre kurayım arcihe yüzünden Vista ISO çok yavaş iniyor. zEnlefy dedi: Eki Görüntüle 2450527 Sağüstten register a basın. Bu arada bilmiyorsanız VMware paralı. Genişletmek için tıkla... Hesapla uğraşımıyacağım Virtual'ı kuracağım ya bilgimi didkleyecek kadar soru soruyor konu kapandı. Ben ISO'ları indirdim. zEnlefy dedi: Eki Görüntüle 2450527 Sağüstten register a basın. Bu arada bilmiyorsanız VMware paralı. Genişletmek için tıkla... Kayboldun da alaksızda 4 GB RAM ve 2 çekirdek sanal makine ayarı Vista 64 Bit'e yeter değil mi? Son düzenleme: 21 Mart 2025
zEnlefy dedi: Eki Görüntüle 2450527 Sağüstten register a basın. Bu arada bilmiyorsanız VMware paralı. Genişletmek için tıkla... Player olanı free ya Pro değil Player'i yeterli. zEnlefy dedi: Eki Görüntüle 2450527 Sağüstten register a basın. Bu arada bilmiyorsanız VMware paralı. Genişletmek için tıkla... Eğer full paralı ise VirtualBox kuracağız da ben Pro'su paralı ıplayeri ücretsiz diye duydum. Anonim-887700 dedi: Player olanı free ya Pro değil Player'i yeterli. Eğer full paralı ise VirtualBox kuracağız da ben Pro'su paralı ıplayeri ücretsiz diye duydum. Genişletmek için tıkla... Player bedava ise bedava Player de ben de ona göre kurayım arcihe yüzünden Vista ISO çok yavaş iniyor. zEnlefy dedi: Eki Görüntüle 2450527 Sağüstten register a basın. Bu arada bilmiyorsanız VMware paralı. Genişletmek için tıkla... Hesapla uğraşımıyacağım Virtual'ı kuracağım ya bilgimi didkleyecek kadar soru soruyor konu kapandı. Ben ISO'ları indirdim. zEnlefy dedi: Eki Görüntüle 2450527 Sağüstten register a basın. Bu arada bilmiyorsanız VMware paralı. Genişletmek için tıkla... Kayboldun da alaksızda 4 GB RAM ve 2 çekirdek sanal makine ayarı Vista 64 Bit'e yeter değil mi?