Hocam false-positive diyorum neyi anlamıyorsunuz? Bilinmedik güçsüz antivirüsler bunlar (ESET Hariç) Zaten Bkav Pro hep aynı virüsü buluyor, değişmiyor. Xcitium'in var olmadığını farz et.
Hocam false-positive diyorum neyi anlamıyorsunuz? Bilinmedik güçsüz antivirüsler bunlar. Zaten Bkav Pro hep aynı virüsü buluyor, değişmiyor. Xcitium'in var olmadığını farz et.
Virtualbox kurulumu ile ilgili internette bir çok kaynak mevcut istediğiniz işletim sistemi dosyasını kurarsınız ihtiyacınıza göre CPU, RAM ve Disk alanı verirsiniz istediğiniz oyunları test edersiniz. Ama unutmayın indirdiğiniz dosya virüslü olsa bile sonuçta kendi bilgisayarınızın diskinden alan veriyorsunuz mantıken bilgisayarınızada virüs bulaşmış olacaktır.
VirtualBox kurulumu ile ilgili internette birçok kaynak mevcut istediğiniz işletim sistemi dosyasını kurarsınız ihtiyacınıza göre CPU, RAM ve Disk alanı verirsiniz istediğiniz oyunları test edersiniz. Ama unutmayın indirdiğiniz dosya virüslü olsa bile sonuçta kendi bilgisayarınızın diskinden alan veriyorsunuz mantıken bilgisayarınızada virüs bulaşmış olacaktır.