E Ender96 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2015 Mesajlar 44 12 Eylül 2015 #1 Sanal makine için olan güncel OS X'i indirdim ve Virtualbox'da EFI'yi devre dışı bıraktım. ISO'yu programa tanıttım ama boot etmedi ne yapmalıyım?
Sanal makine için olan güncel OS X'i indirdim ve Virtualbox'da EFI'yi devre dışı bıraktım. ISO'yu programa tanıttım ama boot etmedi ne yapmalıyım?
novalgin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 1.396 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek hekim 12 Eylül 2015 #2 Sanal makine ayarlarını kontrol et. İşlemcin için de sanallaştırma teknolojisinin açık olduğundan emin ol.
Sanal makine ayarlarını kontrol et. İşlemcin için de sanallaştırma teknolojisinin açık olduğundan emin ol.
E Ender96 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2015 Mesajlar 44 12 Eylül 2015 #3 Evet açık. Fakat fatal "no bootable medium found" hatasını veriyor.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2015 #4 EFI devreye aktif edip dene.
E Ender96 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2015 Mesajlar 44 12 Eylül 2015 #5 EFI açıkken siyah ekran geliyor bunu demiyor. EFI kapalıyken bu hatayı alıyorum. [Çözüldü] Yosemite İmaj Sorunu - "fatal no bootable medium found system halted virtualbox" Burdaki çözümü uyguladım ama arkadaşın dediği gibi 30 sn sonra kurulum başlamadı, biri yardım etsin. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2015
EFI açıkken siyah ekran geliyor bunu demiyor. EFI kapalıyken bu hatayı alıyorum. [Çözüldü] Yosemite İmaj Sorunu - "fatal no bootable medium found system halted virtualbox" Burdaki çözümü uyguladım ama arkadaşın dediği gibi 30 sn sonra kurulum başlamadı, biri yardım etsin.
burak cömert Megapat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 105 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2015 #6 Silinen üye dedi: Sanal makine için olan güncel OS X'i indirdim ve Virtualbox'da EFI'yi devre dışı bıraktım. ISO'yu programa tanıttım ama boot etmedi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sanal sisteminin 64 bit olması gerekiyor. BIOS'tan İntel VT tech... Enabled olduğunu kontrol et. Wmware kullanmanı öneririm. Virtualbox da kullanılamayacak kadar yavaş. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2015
Silinen üye dedi: Sanal makine için olan güncel OS X'i indirdim ve Virtualbox'da EFI'yi devre dışı bıraktım. ISO'yu programa tanıttım ama boot etmedi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sanal sisteminin 64 bit olması gerekiyor. BIOS'tan İntel VT tech... Enabled olduğunu kontrol et. Wmware kullanmanı öneririm. Virtualbox da kullanılamayacak kadar yavaş.
E Ender96 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2015 Mesajlar 44 12 Eylül 2015 #7 64 Bit ve kendi bilgisayarımda İntel VT açık. Wmware kullanacaktım ama işletim sistemi kısmında Apple Mac yoktu. Workstation 10'da çalışıyormuş unlocker şimdi onu indirip deneyeceğim. Workstation 10'da sorun olmadı, kuruyorum şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2015
64 Bit ve kendi bilgisayarımda İntel VT açık. Wmware kullanacaktım ama işletim sistemi kısmında Apple Mac yoktu. Workstation 10'da çalışıyormuş unlocker şimdi onu indirip deneyeceğim. Workstation 10'da sorun olmadı, kuruyorum şu an.