ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 13 Eylül 2020 #1 Akşam Virtualbox'u kurdum, Win XP kurdum güzelce açıldı sabah açtıgımda bu hatayı aldım... Sanal makinesi için oturum açma başarısız yazıyordu. Sonuç kodu: E_faıl (0x80004005) Dosya Ekleri kkk.PNG 4,2 KB · Görüntüleme: 188 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2020
Akşam Virtualbox'u kurdum, Win XP kurdum güzelce açıldı sabah açtıgımda bu hatayı aldım... Sanal makinesi için oturum açma başarısız yazıyordu. Sonuç kodu: E_faıl (0x80004005)
Y Yiğitalp3xx Centipat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 216 13 Eylül 2020 #2 Ayrıntılara basıp fotoğraf atar mısınız Artı 0 Eksi
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 13 Eylül 2020 #3 BIOS'ta CPU Virtualization açtınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 13 Eylül 2020 #4 Monolova dedi: BIOS'ta CPU virtualization açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Sanallaştırma açık gözüküyor ama BIOS'ta yok. Yiğitalp3xx dedi: Ayrıntılara basıp fotoğraf atar mısınız Genişletmek için tıkla... Burda. Dosya Ekleri d.PNG 619 bayt · Görüntüleme: 209 ayrıntı.PNG 9,7 KB · Görüntüleme: 233 Artı 0 Eksi
Monolova dedi: BIOS'ta CPU virtualization açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Sanallaştırma açık gözüküyor ama BIOS'ta yok. Yiğitalp3xx dedi: Ayrıntılara basıp fotoğraf atar mısınız Genişletmek için tıkla... Burda.
iambmys9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 2.462 Makaleler 3 Çözümler 24 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Case: Xigmatek Venom X | MBO: Asus TUF B450-PRO GAMING | CPU: AMD Ryzen™ 5 3600X , @ 3.8GHz | CPU Cooler: Stock | RAM: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport LT Gray DDR4 @ 3000MHz | GPU: ASUS RADEON™ RX 5700XT 8GB GDDR6 @ 1905 MHz 256-bit | PSU: XIGMATEK X-POWER 650W 80+ | SSD: Kingston 480GB HyperX Fury 3D | M.2 SSD : 1 WD 240GB Sata Green M.2 SSD | Display: AOC Q3279VWFD8 | Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 13 Eylül 2020 #5 Bunun için birkaç adet çözüm yolu var. VirtualBox yazılımını güncellemek. Antivirüs yazılımlarını kapatmak. Windows güncelleştirmelerini yapmak. "sfc /scannow" komutunu denemek. VirtualBox'u tekrardan kurmak. Artı 0 Eksi
Bunun için birkaç adet çözüm yolu var. VirtualBox yazılımını güncellemek. Antivirüs yazılımlarını kapatmak. Windows güncelleştirmelerini yapmak. "sfc /scannow" komutunu denemek. VirtualBox'u tekrardan kurmak.
KS KS ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 13 Eylül 2020 #6 iambmys9 dedi: Bunun için birkaç adet çözüm yolu var. Virtualbox yazılımını güncellemek. Antivirüs yazılımlarını kapatmak. Windows güncelleştirmelerini yapmak. "Sfc /scannow" komutunu denemek. Virtualbox'u tekrardan kurmak. Genişletmek için tıkla... Windows güncelleştrmeleri yapılı galiba. Son düzenleme: 13 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
iambmys9 dedi: Bunun için birkaç adet çözüm yolu var. Virtualbox yazılımını güncellemek. Antivirüs yazılımlarını kapatmak. Windows güncelleştirmelerini yapmak. "Sfc /scannow" komutunu denemek. Virtualbox'u tekrardan kurmak. Genişletmek için tıkla... Windows güncelleştrmeleri yapılı galiba.
iambmys9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 2.462 Makaleler 3 Çözümler 24 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Case: Xigmatek Venom X | MBO: Asus TUF B450-PRO GAMING | CPU: AMD Ryzen™ 5 3600X , @ 3.8GHz | CPU Cooler: Stock | RAM: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport LT Gray DDR4 @ 3000MHz | GPU: ASUS RADEON™ RX 5700XT 8GB GDDR6 @ 1905 MHz 256-bit | PSU: XIGMATEK X-POWER 650W 80+ | SSD: Kingston 480GB HyperX Fury 3D | M.2 SSD : 1 WD 240GB Sata Green M.2 SSD | Display: AOC Q3279VWFD8 | Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 13 Eylül 2020 #7 ArdaFRKN dedi: Windows güncelleştrmelerini nereden kapatıyoruz? Genişletmek için tıkla... Windows+R kombinasyonundan sonra çalıştır kısmına "Services.msc" yazıyoruz. Gelen ekran üzerinde hizmetler sekmesinden "Windows update" seçeneğini kullanarak. Sağ Tık>Durdur>Tekrardan sağ tık>Özellikler>Başlangıç Türü>Devre Dışı. Artı 0 Eksi
ArdaFRKN dedi: Windows güncelleştrmelerini nereden kapatıyoruz? Genişletmek için tıkla... Windows+R kombinasyonundan sonra çalıştır kısmına "Services.msc" yazıyoruz. Gelen ekran üzerinde hizmetler sekmesinden "Windows update" seçeneğini kullanarak. Sağ Tık>Durdur>Tekrardan sağ tık>Özellikler>Başlangıç Türü>Devre Dışı.
KS KS ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 13 Eylül 2020 #8 iambmys9 dedi: Bunun için birkaç adet çözüm yolu var. Virtualbox yazılımını güncellemek. Antivirüs yazılımlarını kapatmak. Windows güncelleştirmelerini yapmak. "Sfc /scannow" komutunu denemek. Virtualbox'u tekrardan kurmak. Genişletmek için tıkla... Virtualbox güncel antivirüs yazılımlarını kapattım olmadı Virtualbox'u tekrar kurdum olmadı. Artı 0 Eksi
iambmys9 dedi: Bunun için birkaç adet çözüm yolu var. Virtualbox yazılımını güncellemek. Antivirüs yazılımlarını kapatmak. Windows güncelleştirmelerini yapmak. "Sfc /scannow" komutunu denemek. Virtualbox'u tekrardan kurmak. Genişletmek için tıkla... Virtualbox güncel antivirüs yazılımlarını kapattım olmadı Virtualbox'u tekrar kurdum olmadı.
iambmys9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 2.462 Makaleler 3 Çözümler 24 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Case: Xigmatek Venom X | MBO: Asus TUF B450-PRO GAMING | CPU: AMD Ryzen™ 5 3600X , @ 3.8GHz | CPU Cooler: Stock | RAM: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport LT Gray DDR4 @ 3000MHz | GPU: ASUS RADEON™ RX 5700XT 8GB GDDR6 @ 1905 MHz 256-bit | PSU: XIGMATEK X-POWER 650W 80+ | SSD: Kingston 480GB HyperX Fury 3D | M.2 SSD : 1 WD 240GB Sata Green M.2 SSD | Display: AOC Q3279VWFD8 | Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 13 Eylül 2020 #9 CMD başlatıp "sfc /scannow" komutunu deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 13 Eylül 2020 #10 iambmys9 dedi: CMD başlatıp "sfc /scannow" komutunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Yapıyorum şu anda %64. iambmys9 dedi: Bunun için birkaç adet çözüm yolu var. Virtualbox yazılımını güncellemek. Antivirüs yazılımlarını kapatmak. Windows güncelleştirmelerini yapmak. "Sfc /scannow" komutunu denemek. Virtualbox'u tekrardan kurmak. Genişletmek için tıkla... Güncelleştirmeleri yapıyoruz değil mi? iambmys9 dedi: CMD başlatıp "sfc /scannow" komutunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım yeniden Virtualbox'u açıyorum. iambmys9 dedi: Bunun için birkaç adet çözüm yolu var. VirtualBox yazılımını güncellemek. Antivirüs yazılımlarını kapatmak. Windows güncelleştirmelerini yapmak. "sfc /scannow" komutunu denemek. VirtualBox'u tekrardan kurmak. Genişletmek için tıkla... İşe yaramıyor maalesef. Son düzenleme: 13 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
iambmys9 dedi: CMD başlatıp "sfc /scannow" komutunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Yapıyorum şu anda %64. iambmys9 dedi: Bunun için birkaç adet çözüm yolu var. Virtualbox yazılımını güncellemek. Antivirüs yazılımlarını kapatmak. Windows güncelleştirmelerini yapmak. "Sfc /scannow" komutunu denemek. Virtualbox'u tekrardan kurmak. Genişletmek için tıkla... Güncelleştirmeleri yapıyoruz değil mi? iambmys9 dedi: CMD başlatıp "sfc /scannow" komutunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım yeniden Virtualbox'u açıyorum. iambmys9 dedi: Bunun için birkaç adet çözüm yolu var. VirtualBox yazılımını güncellemek. Antivirüs yazılımlarını kapatmak. Windows güncelleştirmelerini yapmak. "sfc /scannow" komutunu denemek. VirtualBox'u tekrardan kurmak. Genişletmek için tıkla... İşe yaramıyor maalesef.