fwrs3543 Centipat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #1 Selam Technopat ailesi benim de oturum açma sorunum var. Ekran görüntülerini bırakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2022
Selam Technopat ailesi benim de oturum açma sorunum var. Ekran görüntülerini bırakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.
M Mc_rapboi Picopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 618 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #2 Sertifika hatası vermiş. Hatayı Google'a kopyalayıp aratman lazım, kim bilir neyin sertifikasını istiyor. Modlu Windows mu kurmaya çalıştın? Artı 0 Eksi
Sertifika hatası vermiş. Hatayı Google'a kopyalayıp aratman lazım, kim bilir neyin sertifikasını istiyor. Modlu Windows mu kurmaya çalıştın?
KS KS fwrs3543 Centipat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #3 Mc_rapboi dedi: Sertifika hatası vermiş. Hatayı Google'a kopyalayıp aratman lazım, kim bilir neyin sertifikasını istiyor. Modlu Windows mu kurmaya çalıştın? Genişletmek için tıkla... Hayır windows11 var. Artı 0 Eksi
Mc_rapboi dedi: Sertifika hatası vermiş. Hatayı Google'a kopyalayıp aratman lazım, kim bilir neyin sertifikasını istiyor. Modlu Windows mu kurmaya çalıştın? Genişletmek için tıkla... Hayır windows11 var.