emre_52 Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 202 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #1 VirtualBox'a Kali Linux kurdum. RAM'ı az verdim sonra değiştirim diye ama değiştiremiyorum. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 106,3 KB · Görüntüleme: 260
GREDRA Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #2 İşaretlediğim yere giderseniz oradan ayarlamanız mümkün. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-01-18 193358.png 92,9 KB · Görüntüleme: 511 Artı 0 Eksi
KS KS emre_52 Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 202 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #3 GREDRA dedi: İşaretlediğim yere giderseniz oradan ayarlamanız mümkün. Genişletmek için tıkla... Oradan yapmaya çalıştım ama olmuyor. Kendimden utanıyorum şu anda makıneyi kaydettiğim içinmiş. Artı 0 Eksi
GREDRA dedi: İşaretlediğim yere giderseniz oradan ayarlamanız mümkün. Genişletmek için tıkla... Oradan yapmaya çalıştım ama olmuyor. Kendimden utanıyorum şu anda makıneyi kaydettiğim içinmiş.
GREDRA Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #4 emre_52 dedi: Oradan yapmaya çalıştım ama olmuyor. Kendimden utanıyorum şu anda makıneyi kaydettiğim içinmiş. Genişletmek için tıkla... Olur hocam öyle, sorunu çözdüyseniz bir sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
emre_52 dedi: Oradan yapmaya çalıştım ama olmuyor. Kendimden utanıyorum şu anda makıneyi kaydettiğim içinmiş. Genişletmek için tıkla... Olur hocam öyle, sorunu çözdüyseniz bir sıkıntı yok.
T taylankucukaslan Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #5 GREDRA dedi: İşaretlediğim yere giderseniz oradan ayarlamanız mümkün. Genişletmek için tıkla... Merhaba orada yazan 4MB Bir türlü artmıyor ne yapmam lazım acabağa? Artı 0 Eksi
GREDRA dedi: İşaretlediğim yere giderseniz oradan ayarlamanız mümkün. Genişletmek için tıkla... Merhaba orada yazan 4MB Bir türlü artmıyor ne yapmam lazım acabağa?
zYiğitOzan Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #6 taylankucukaslan dedi: Merhaba orada yazan 4MB Bir türlü artmıyor ne yapmam lazım acabağa?Eki Görüntüle 2097661 Genişletmek için tıkla... Bende de öyle şu anda.Çözümünü de bulamadım.Siz bulduysanız anlatır mısınız? Artı 0 Eksi
taylankucukaslan dedi: Merhaba orada yazan 4MB Bir türlü artmıyor ne yapmam lazım acabağa?Eki Görüntüle 2097661 Genişletmek için tıkla... Bende de öyle şu anda.Çözümünü de bulamadım.Siz bulduysanız anlatır mısınız?
T taylankucukaslan Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #7 zYiğitOzan dedi: Bende de öyle şu anda.Çözümünü de bulamadım.Siz bulduysanız anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Makinayı silip tekrar yüklerken bu sefer istediğiniz değeri seçin Artı 0 Eksi
zYiğitOzan dedi: Bende de öyle şu anda.Çözümünü de bulamadım.Siz bulduysanız anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Makinayı silip tekrar yüklerken bu sefer istediğiniz değeri seçin