kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #1 Merhabalar, ben VBox kurdum ama startup.nsh kaldı yardım eder misiniz? Bilgisayar macOS X El Capitan. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2020
Merhabalar, ben VBox kurdum ama startup.nsh kaldı yardım eder misiniz? Bilgisayar macOS X El Capitan.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 15 Mayıs 2020 #2 Ekran görüntüsü paylaşın. Bir de amacınızı belirtin. Mac altında Windows çalıştırmak istiyorsanız Parallels kullanın.
Ekran görüntüsü paylaşın. Bir de amacınızı belirtin. Mac altında Windows çalıştırmak istiyorsanız Parallels kullanın.
kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #3 Mac'de Windows kuracağım ama startup.nsh de kalıyor.
ParlayanMac Centipat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 16 15 Ocak 2022 #4 kenanbirkan dedi: Mac'de Windows kuracağım ama startup.nsh de kalıyor. Genişletmek için tıkla... "EFI'yi Etkinleştir"i kapat bazı mac iso imajları EFI desteklemez.
kenanbirkan dedi: Mac'de Windows kuracağım ama startup.nsh de kalıyor. Genişletmek için tıkla... "EFI'yi Etkinleştir"i kapat bazı mac iso imajları EFI desteklemez.
kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #5 ParlayanMac dedi: "EFI'yi etkinleştir"i kapat bazı Mac ISO imajları EFI desteklemez. Genişletmek için tıkla... Aga sen konuyu nereden buldun da geldin ben yeni PC aldım Mac illetinden kurtuldum.
ParlayanMac dedi: "EFI'yi etkinleştir"i kapat bazı Mac ISO imajları EFI desteklemez. Genişletmek için tıkla... Aga sen konuyu nereden buldun da geldin ben yeni PC aldım Mac illetinden kurtuldum.
ParlayanMac Centipat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 16 17 Ocak 2022 #6 kenanbirkan dedi: Aga sen konuyu nereden buldun da geldin ben yeni PC aldım Mac illetinden kurtuldum. Genişletmek için tıkla... Pardon ters oldu ama yine aynı şey VirtualBox kullanacaksan. Parallels kullanacaksan onu bilmem.
kenanbirkan dedi: Aga sen konuyu nereden buldun da geldin ben yeni PC aldım Mac illetinden kurtuldum. Genişletmek için tıkla... Pardon ters oldu ama yine aynı şey VirtualBox kullanacaksan. Parallels kullanacaksan onu bilmem.
Beyfendl Centipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #7 Bendede o hatada kaldı çözümü nedir arkadaşlar Dosya Ekleri IMG_20230416_211442.jpg 227,4 KB · Görüntüleme: 40