B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2013 #1 VirtualBox üzerinde bir şekilde sonunda android kurabildim. Ama içinde Play Store (Android Market) yok. Bunu nasıl indirebilirim?
VirtualBox üzerinde bir şekilde sonunda android kurabildim. Ama içinde Play Store (Android Market) yok. Bunu nasıl indirebilirim?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 11 Mayıs 2013 #2 APK dosyasını bulup indirebilirsin fakat içine nasıl atarsın bilemem. Bir de rehber yaparsan güzel olur...
APK dosyasını bulup indirebilirsin fakat içine nasıl atarsın bilemem. Bir de rehber yaparsan güzel olur...
Aykut Tosun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2013 Mesajlar 1.188 Makaleler 2 Yer Denizli / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2013 #3 Bende Virtualbox da çalıştırdım android ama nete bağlanamadım bir türlü. Sıkıldım çıktım.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 12 Mayıs 2013 #4 Android market ekleyebilsen bile bişey indiremezsin. Bağlanamazsın çünkü aygıtın seri numarası ve kimliğin kayıtlı olmadığı için giriş yapamıyacaksın
Android market ekleyebilsen bile bişey indiremezsin. Bağlanamazsın çünkü aygıtın seri numarası ve kimliğin kayıtlı olmadığı için giriş yapamıyacaksın
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2013 #5 Murat5038 dedi: Android market ekleyebilsen bile bişey indiremezsin. Bağlanamazsın çünkü aygıtın seri numarası ve kimliğin kayıtlı olmadığı için giriş yapamıyacaksın Genişletmek için tıkla... Evet store'yi bir şekilde indirdim ama girdiğimde sadece yükleniyor yazısını görüyorum. Sonrada kendiliğinden çıkıyor
Murat5038 dedi: Android market ekleyebilsen bile bişey indiremezsin. Bağlanamazsın çünkü aygıtın seri numarası ve kimliğin kayıtlı olmadığı için giriş yapamıyacaksın Genişletmek için tıkla... Evet store'yi bir şekilde indirdim ama girdiğimde sadece yükleniyor yazısını görüyorum. Sonrada kendiliğinden çıkıyor