VirtualBox üzerinde Metin2 açılmıyor

ahmetdemirexe

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Arkadaşlar VirtualBox üzerinden Windows 10 sistem kurum temiz kurulum yaptım. Driverlarını vs her şeyi yükledim. Metin2'yi kurdum fakat oynaya tıkladığımda Client 0.2 saniye kadar görünüp kapanıyor. Sonra oyna tuşu tekrar aktif oluyor. Daha öncesinde VirtualBox üzerinde Metin2'yi sorunsuz çalıştırmıştım ama yeni kurduğum sanal sistemde şu an böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Bu hatayı daha önce yaşayan çözümünü bilen var mı?

Arkadaşlar VirtualBox üzerinden Windows 10 sistem kurum temiz kurulum yaptım. Driverlarını vs her şeyi yükledim. Metin2'yi kurdum fakat oynaya tıkladığımda Client 0.2 saniye kadar görünüp kapanıyor. Sonra oyna tuşu tekrar aktif oluyor. Daha öncesinde VirtualBox üzerinde Metin2'yi sorunsuz çalıştırmıştım ama yeni kurduğum sanal sistemde şu an böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Bu hatayı daha önce yaşayan çözümünü bilen var mı?

Eğer sanal sunucu korumasına takılmadıysanız;
Microsoft C++ bunların bu forumda toplu versiyonu var onu indir kur yüksek ihtimal çözülür.

Eğer sanal sunucu korumasına takılmadıysanız. Microsoft C++ bunların bu forumda toplu versiyonu var onu indir kur yüksek ihtimal çözülür.

TR'de oynuyorum daha önce de oynadığım için sanal sunucu koruması olduğunu düşünmüyorum. C++ vb. bileşenlerin hepsini kurdum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı