Nonary Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 59 14 Haziran 2024 #1 Vboxa Android X86 indirmeye çalışıyordum. İndi ama şu anda Android ekranında kaldı. Düzeltmek için ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2024
Vboxa Android X86 indirmeye çalışıyordum. İndi ama şu anda Android ekranında kaldı. Düzeltmek için ne yapabilirim?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.181 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 15 Haziran 2024 #2 Androidx86 sanal ortamda düzgüm çalışmıyor. Live olarak deneyin.
XacnTM Developer Centipat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 289 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Grafik Kartı : Intel Irıs Xe Ram : 8 GB DDR4 ram İşlemci : i5-1135g7 2.42ghz SSD : 500gb Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #3 Nonary dedi: Vboxa Android X86 indirmeye çalışıyordum. İndi ama şu anda Android ekranında kaldı. Düzeltmek için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı yeniden başlatmayı deneyebilirsin veya bana vboxun ne kadar işlemci ve RAM kullandığını söyleyebilirsin bende ona göre çözüm değerlendireyim.
Nonary dedi: Vboxa Android X86 indirmeye çalışıyordum. İndi ama şu anda Android ekranında kaldı. Düzeltmek için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı yeniden başlatmayı deneyebilirsin veya bana vboxun ne kadar işlemci ve RAM kullandığını söyleyebilirsin bende ona göre çözüm değerlendireyim.