MaymunMuhıttın Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #1 Görseldeki gibi hata veriyor ilk başta ISO yüzünden sandım başka ISO denedim yine aynı hata.
Çözüm Pixel_less 17 Ağustos 2025 En başta ISO dosyası seçmeyip daha sonradan kendiniz el ile bağlayınca otomatik olarak kurulum yapmıyor diye biliyorum. Otomatik kurulum yaptığı için hataya düşüyor galiba. Kendiniz el ile kurulum yapsaydınız atlayabilirdiniz. Yukarıdaki seçeneği işaretleyip deneyin.
En başta ISO dosyası seçmeyip daha sonradan kendiniz el ile bağlayınca otomatik olarak kurulum yapmıyor diye biliyorum. Otomatik kurulum yaptığı için hataya düşüyor galiba. Kendiniz el ile kurulum yapsaydınız atlayabilirdiniz. Yukarıdaki seçeneği işaretleyip deneyin.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.500 Makaleler 31 Çözümler 110 Yer Manisa 17 Ağustos 2025 #2 En başta ISO dosyası seçmeyip daha sonradan kendiniz el ile bağlayınca otomatik olarak kurulum yapmıyor diye biliyorum. Otomatik kurulum yaptığı için hataya düşüyor galiba. Kendiniz el ile kurulum yapsaydınız atlayabilirdiniz. Yukarıdaki seçeneği işaretleyip deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
En başta ISO dosyası seçmeyip daha sonradan kendiniz el ile bağlayınca otomatik olarak kurulum yapmıyor diye biliyorum. Otomatik kurulum yaptığı için hataya düşüyor galiba. Kendiniz el ile kurulum yapsaydınız atlayabilirdiniz. Yukarıdaki seçeneği işaretleyip deneyin.
KS KS MaymunMuhıttın Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #3 Pixel_less dedi: En başta ISO dosyası seçmeyip daha sonradan kendiniz el ile bağlayınca otomatik olarak kurulum yapmıyor diye biliyorum. Otomatik kurulum yaptığı için hataya düşüyor galiba. Kendiniz el ile kurulum yapsaydınız atlayabilirdiniz. Eki Görüntüle 2555128 Yukarıdaki seçeneği işaretleyip deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Pixel_less dedi: En başta ISO dosyası seçmeyip daha sonradan kendiniz el ile bağlayınca otomatik olarak kurulum yapmıyor diye biliyorum. Otomatik kurulum yaptığı için hataya düşüyor galiba. Kendiniz el ile kurulum yapsaydınız atlayabilirdiniz. Eki Görüntüle 2555128 Yukarıdaki seçeneği işaretleyip deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.