Ya Da Sen De Hamsi Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Yer Bilmiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #1 Kali Linux'u kapatıp Windows 10'u çalıştırmaya başladığımda tekrar Kali açıldı, Kali'yi kapatırken tam ekran kullanıyordum. Nasıl düzeltebilirim?
Kali Linux'u kapatıp Windows 10'u çalıştırmaya başladığımda tekrar Kali açıldı, Kali'yi kapatırken tam ekran kullanıyordum. Nasıl düzeltebilirim?
C CeMaRTiN Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #2 Ya Da Sen De Hamsi dedi: Kali Linux'u kapatıp Windows 10'u çalıştırmaya başladığımda tekrar Kali açıldı, Kali'yi kapatırken tam ekran kullanıyordum. Nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1899351 Genişletmek için tıkla... Tam ekran için "Görünüm" kısmında bir seçenek olması gerekiyor.
Ya Da Sen De Hamsi dedi: Kali Linux'u kapatıp Windows 10'u çalıştırmaya başladığımda tekrar Kali açıldı, Kali'yi kapatırken tam ekran kullanıyordum. Nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1899351 Genişletmek için tıkla... Tam ekran için "Görünüm" kısmında bir seçenek olması gerekiyor.
Darth V4der Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #3 Sağ Ctrl+f