VirtualBox Windows 7 kurarken "fatal no bootable medium found System halted" hatası

qolgecik

Centipat
Daha fazla  
İyi akşamlar.
Bilgisayarıma VirtualBox'u indirdim, Windows 7 kurmak istiyorum, ISO dosyası yüklü. Sanal makineyi açmaya çalıştığımda " fatal no bootable medium found System halted. " hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi akşamlar.
Bilgisayarıma VirtualBox'u indirdim, Windows 7 kurmak istiyorum, ISO dosyası yüklü. Sanal makineyi açmaya çalıştığımda " fatal no bootable medium found System halted. " hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

İlk önce format ISO'sunu seçip oradan boot etmeniz gerek, sonra kendisi sanal diske kurmalı zaten.

İyi akşamlar.
Sanal makineyi açma ekranına gelin. Altlarda CD benzeri bişey vardı galiba ordan ISO dosyasını seçin. Bu hata ISO dosyasını seçmediğini belirtiyor. Seçmediğimde bende oluyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı