VirtualBox Windows 8 kurulumu

mehmeticikisi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba Sosyal, Windows 8 BETA8032 denemek için VirtualBox'a kurmak istedim ama elimdeki başka bir ISO ile sanal makine oluşturmaya çaliştigimda bu hatayi aliyorum bunun çözümü nedir ve yeni indirdirecegim ISO`da da ayni sıkıntı olur mu?
aldigim hata bu
windows xp sanal makinesi için bir oturum açma başarısız.

Failed to load R0 module C:\Program Files\Oracle\VirtualBox/VMMR0.r0: Signature #2/3: Expected at least 2 valid paths, not 1.: \Device\HarddiskVolume2\Program Files\Oracle\VirtualBox\VMMR0.r0 (VERR_SUP_VP_UNEXPECTED_VALID_PATH_COUNT).

Failed to load VMMR0.r0 (VERR_SUP_VP_UNEXPECTED_VALID_PATH_COUNT).

Sonuç Kodu: E_FAIL (0x80004005)
Bileşen: ConsoleWrap
Arayüz: IConsole {872da645-4a9b-1727-bee2-5585105b9eed}

Son düzenleme:
Merhaba Sosyal, Windows 8 BETA8032 denemek için VirtualBox'a kurmak istedim ama elimdeki başka bir ISO ile sanal makine oluşturmaya çaliştigimda bu hatayi aliyorum bunun çözümü nedir ve yeni indirdirecegim ISO`da da ayni sıkıntı olur mu?
aldigim hata bu
windows xp sanal makinesi için bir oturum açma başarısız.

Failed to load R0 module C:\Program Files\Oracle\VirtualBox/VMMR0.r0: Signature #2/3: Expected at least 2 valid paths, not 1.: \Device\HarddiskVolume2\Program Files\Oracle\VirtualBox\VMMR0.r0 (VERR_SUP_VP_UNEXPECTED_VALID_PATH_COUNT).

Failed to load VMMR0.r0 (VERR_SUP_VP_UNEXPECTED_VALID_PATH_COUNT).

Sonuç Kodu:E_FAIL (0x80004005)
Bileşen:ConsoleWrap
Arayüz:IConsole {872da645-4a9b-1727-bee2-5585105b9eed}
BU hata

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı