Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 909 Yer İstanbul 10 Eylül 2020 #1 Virtualbox uygulaması ile Windows 95 kuruyordum ama şöyle bir hata çıktı: ISO dosyasını yerleştirdim başlat tuşuna bastığımda ISO dosyasını seç diyordu bende seçtim.
Virtualbox uygulaması ile Windows 95 kuruyordum ama şöyle bir hata çıktı: ISO dosyasını yerleştirdim başlat tuşuna bastığımda ISO dosyasını seç diyordu bende seçtim.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 10 Eylül 2020 #21 Recep Baltaş dedi: ISO'lar hatalı hazırlanmış ya da modern sistemlerde boot desteği yok. Zaten indirdiğiniz sitede de bu yazıyor: Genişletmek için tıkla... Ben de söylemiştim fakat başka yerden de ISO dosyası bulamadım. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: ISO'lar hatalı hazırlanmış ya da modern sistemlerde boot desteği yok. Zaten indirdiğiniz sitede de bu yazıyor: Genişletmek için tıkla... Ben de söylemiştim fakat başka yerden de ISO dosyası bulamadım.
KS KS Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 909 Yer İstanbul 10 Eylül 2020 #22 Steve Rogers dedi: Ben de söylemiştim fakat başka yerden de ISO dosyası bulamadım. Genişletmek için tıkla... Peki o gördüğüm yere ne yazmalıyım. Steve Rogers dedi: Ben de söylemiştim fakat başka yerden de ISO dosyası bulamadım. Genişletmek için tıkla... Orada mısınız Son düzenleme: 10 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Steve Rogers dedi: Ben de söylemiştim fakat başka yerden de ISO dosyası bulamadım. Genişletmek için tıkla... Peki o gördüğüm yere ne yazmalıyım. Steve Rogers dedi: Ben de söylemiştim fakat başka yerden de ISO dosyası bulamadım. Genişletmek için tıkla... Orada mısınız
KS KS Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 909 Yer İstanbul 10 Eylül 2020 #23 Arkadaşlar her şeyi hallettim ama buraya ne yazmam gerek? Artı 0 Eksi
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #24 Windows XP öncesi ile alakam hiç yok ama "win" yazmayı dener misin? Artı 0 Eksi
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.942 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #25 Harddiskiniz NTFS olduğu için yapıyor sanırım, diski 2'ye bölüp biçimlendirirken FAT32'yi seçmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
Harddiskiniz NTFS olduğu için yapıyor sanırım, diski 2'ye bölüp biçimlendirirken FAT32'yi seçmeniz gerekiyor.
KS KS Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 909 Yer İstanbul 10 Eylül 2020 #26 crazyreign dedi: Windows XP öncesi ile alakam hiç yok ama "win" yazmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Hüseyin42 dedi: Harddiskiniz NTFS olduğu için yapıyor sanırım, diski 2'ye bölüp biçimlendirirken FAT32'yi seçmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman dosyalarım da gider. Artı 0 Eksi
crazyreign dedi: Windows XP öncesi ile alakam hiç yok ama "win" yazmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Hüseyin42 dedi: Harddiskiniz NTFS olduğu için yapıyor sanırım, diski 2'ye bölüp biçimlendirirken FAT32'yi seçmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman dosyalarım da gider.
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #27 Under.nvid dedi: Eki Görüntüle 663858 O zaman dosyalarım da gider. Genişletmek için tıkla... Ben kurulmuş sandım, değilmiş, kusura bakma . Artı 0 Eksi
Under.nvid dedi: Eki Görüntüle 663858 O zaman dosyalarım da gider. Genişletmek için tıkla... Ben kurulmuş sandım, değilmiş, kusura bakma .
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 10 Eylül 2020 #28 Under.nvid dedi: Eki Görüntüle 663858 O zaman dosyalarım da gider. Genişletmek için tıkla... O zaman dosyaların falan da gitmez. Bu sanal makine. Sanal makinenin hard diskine ne yaparsan yap senin hard diskine işlemez. Hard diskini FAT 32 formatlamalısın ki Windows 95 görebilsin. Bir help yazar mısın? Artı 0 Eksi
Under.nvid dedi: Eki Görüntüle 663858 O zaman dosyalarım da gider. Genişletmek için tıkla... O zaman dosyaların falan da gitmez. Bu sanal makine. Sanal makinenin hard diskine ne yaparsan yap senin hard diskine işlemez. Hard diskini FAT 32 formatlamalısın ki Windows 95 görebilsin. Bir help yazar mısın?
KS KS Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 909 Yer İstanbul 10 Eylül 2020 #29 Samotne Ciasteczka dedi: O zaman dosyaların falan da gitmez. Bu sanal makine. Sanal makinenin hard diskine ne yaparsan yap senin hard diskine işlemez. Hard diskini FAT 32 formatlamalısın ki Windows 95 görebilsin. Bir help yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Şöyle şeyler diyor. Aşağısı da var. Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: O zaman dosyaların falan da gitmez. Bu sanal makine. Sanal makinenin hard diskine ne yaparsan yap senin hard diskine işlemez. Hard diskini FAT 32 formatlamalısın ki Windows 95 görebilsin. Bir help yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Şöyle şeyler diyor. Aşağısı da var.
KS KS Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 909 Yer İstanbul 11 Eylül 2020 #30 Arkadaşlar, durum aynen böyle. Windows 95 kuruyordumx D: yazmam gerek ama olmuyor. CTRL + V tuşu da eski olduğu için algılamıyor. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar, durum aynen böyle. Windows 95 kuruyordumx D: yazmam gerek ama olmuyor. CTRL + V tuşu da eski olduğu için algılamıyor.