S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 10 Eylül 2020 #11 Under.nvid dedi: Orada bir şeyleri ellemem mi gerek yoksa direk oluştur mu diyeceğim? Teşekkürler Çok soru sordum ama son olarak bir sorum var. Nasıl ISO'yu bağlaycağım Genişletmek için tıkla... Direk oluştur diyin. Sanal makine oluştu değil mi? Depolama kısmında Kontrolcü: IDE yazan, IDE Secondary Master [Disk Sürücü] Boş yazan yere tıklayın. Oradan ISO seç'e tıklayın. ISO'yu seçin.
Under.nvid dedi: Orada bir şeyleri ellemem mi gerek yoksa direk oluştur mu diyeceğim? Teşekkürler Çok soru sordum ama son olarak bir sorum var. Nasıl ISO'yu bağlaycağım Genişletmek için tıkla... Direk oluştur diyin. Sanal makine oluştu değil mi? Depolama kısmında Kontrolcü: IDE yazan, IDE Secondary Master [Disk Sürücü] Boş yazan yere tıklayın. Oradan ISO seç'e tıklayın. ISO'yu seçin.
Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 909 Yer İstanbul 10 Eylül 2020 #12 Samotne Ciasteczka dedi: Direk oluştur diyin. Sanal makine oluştu değil mi? Eki Görüntüle 663223 Depolama kısmında Kontrolcü: IDE yazan, IDE Secondary Master [Disk Sürücü] Boş yazan yere tıklayın. Oradan ISO seç'e tıklayın. ISO'yu seçin. Genişletmek için tıkla... 1-2 saat sonra deneyeceğim. Çok teşekkürler. Samotne Ciasteczka dedi: Direk oluştur diyin. Sanal makine oluştu değil mi? Eki Görüntüle 663223 Depolama kısmında Kontrolcü: IDE yazan, IDE Secondary Master [Disk Sürücü] Boş yazan yere tıklayın. Oradan ISO seç'e tıklayın. ISO'yu seçin. Genişletmek için tıkla... Buradan mı bahsediyorsunuz? Samotne Ciasteczka dedi: Direk oluştur diyin. Sanal makine oluştu değil mi? Eki Görüntüle 663223 Depolama kısmında Kontrolcü: IDE yazan, IDE Secondary Master [Disk Sürücü] Boş yazan yere tıklayın. Oradan ISO seç'e tıklayın. ISO'yu seçin. Genişletmek için tıkla... Orada ISO ekle diye bir seçenek görmüyorum. Samotne Ciasteczka dedi: Direk oluştur diyin. Sanal makine oluştu değil mi? Eki Görüntüle 663223 Depolama kısmında Kontrolcü: IDE yazan, IDE Secondary Master [Disk Sürücü] Boş yazan yere tıklayın. Oradan ISO seç'e tıklayın. ISO'yu seçin. Genişletmek için tıkla... Spam gibi oldu ama ben başlat tuşuna bastım ondan sonra oradan ISO dosyasını seçin dedi seçtim yine başlat dedim sonra böyle bir ekran çıktı. Samotne Ciasteczka dedi: Direk oluştur diyin. Sanal makine oluştu değil mi? Eki Görüntüle 663223 Depolama kısmında Kontrolcü: IDE yazan, IDE Secondary Master [Disk Sürücü] Boş yazan yere tıklayın. Oradan ISO seç'e tıklayın. ISO'yu seçin. Genişletmek için tıkla... Spam gibi oldu ama ben başlat tuşuna bastım ondan sonra oradan ISO dosyasını seçin dedi seçtim yine başlat dedim sonra böyle bir ekran çıktı. Ve doğru yapmışım değil mi şurayı? Son düzenleme: 10 Eylül 2020
Samotne Ciasteczka dedi: Direk oluştur diyin. Sanal makine oluştu değil mi? Eki Görüntüle 663223 Depolama kısmında Kontrolcü: IDE yazan, IDE Secondary Master [Disk Sürücü] Boş yazan yere tıklayın. Oradan ISO seç'e tıklayın. ISO'yu seçin. Genişletmek için tıkla... 1-2 saat sonra deneyeceğim. Çok teşekkürler. Samotne Ciasteczka dedi: Direk oluştur diyin. Sanal makine oluştu değil mi? Eki Görüntüle 663223 Depolama kısmında Kontrolcü: IDE yazan, IDE Secondary Master [Disk Sürücü] Boş yazan yere tıklayın. Oradan ISO seç'e tıklayın. ISO'yu seçin. Genişletmek için tıkla... Buradan mı bahsediyorsunuz? Samotne Ciasteczka dedi: Direk oluştur diyin. Sanal makine oluştu değil mi? Eki Görüntüle 663223 Depolama kısmında Kontrolcü: IDE yazan, IDE Secondary Master [Disk Sürücü] Boş yazan yere tıklayın. Oradan ISO seç'e tıklayın. ISO'yu seçin. Genişletmek için tıkla... Orada ISO ekle diye bir seçenek görmüyorum. Samotne Ciasteczka dedi: Direk oluştur diyin. Sanal makine oluştu değil mi? Eki Görüntüle 663223 Depolama kısmında Kontrolcü: IDE yazan, IDE Secondary Master [Disk Sürücü] Boş yazan yere tıklayın. Oradan ISO seç'e tıklayın. ISO'yu seçin. Genişletmek için tıkla... Spam gibi oldu ama ben başlat tuşuna bastım ondan sonra oradan ISO dosyasını seçin dedi seçtim yine başlat dedim sonra böyle bir ekran çıktı. Samotne Ciasteczka dedi: Direk oluştur diyin. Sanal makine oluştu değil mi? Eki Görüntüle 663223 Depolama kısmında Kontrolcü: IDE yazan, IDE Secondary Master [Disk Sürücü] Boş yazan yere tıklayın. Oradan ISO seç'e tıklayın. ISO'yu seçin. Genişletmek için tıkla... Spam gibi oldu ama ben başlat tuşuna bastım ondan sonra oradan ISO dosyasını seçin dedi seçtim yine başlat dedim sonra böyle bir ekran çıktı. Ve doğru yapmışım değil mi şurayı?