charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar VirtualBox'da Windows XP kurmaya kalktığımda "stop 0x0000007b" hatası alıyorum, bunun çözümü nedir?
Arkadaşlar VirtualBox'da Windows XP kurmaya kalktığımda "stop 0x0000007b" hatası alıyorum, bunun çözümü nedir?
Çözüm charm 13 Nisan 2021 342746 dedi: VirtualBox üzerinden BIOS'a girebiliyor isen SATA modunu IDE yap. Genişletmek için tıkla... Hocam, konuyu çözdüm. VirtualBox'tan işletim sistemini Windows 7 yaptığımdan dolayı öyleymiş. Windows XP'ye aldım, artık kurabiliyorum.
342746 dedi: VirtualBox üzerinden BIOS'a girebiliyor isen SATA modunu IDE yap. Genişletmek için tıkla... Hocam, konuyu çözdüm. VirtualBox'tan işletim sistemini Windows 7 yaptığımdan dolayı öyleymiş. Windows XP'ye aldım, artık kurabiliyorum.
KS KS charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #11 342746 dedi: VirtualBox üzerinden BIOS'a girebiliyor isen SATA modunu IDE yap. Genişletmek için tıkla... Hocam, konuyu çözdüm. VirtualBox'tan işletim sistemini Windows 7 yaptığımdan dolayı öyleymiş. Windows XP'ye aldım, artık kurabiliyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
342746 dedi: VirtualBox üzerinden BIOS'a girebiliyor isen SATA modunu IDE yap. Genişletmek için tıkla... Hocam, konuyu çözdüm. VirtualBox'tan işletim sistemini Windows 7 yaptığımdan dolayı öyleymiş. Windows XP'ye aldım, artık kurabiliyorum.