coskun66376 Decapat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar eskiden yüklüydü ve sildim. Tekrar yüklemek istediğimde bana bu uyarıyı veriyor. "Virtual Box system service ( vboxsds ) hizmeti yüklenemedi. Sistem hizmetlerini yüklemek için yeterli ayrıcalığınız olduğundan emin olun."
Arkadaşlar eskiden yüklüydü ve sildim. Tekrar yüklemek istediğimde bana bu uyarıyı veriyor. "Virtual Box system service ( vboxsds ) hizmeti yüklenemedi. Sistem hizmetlerini yüklemek için yeterli ayrıcalığınız olduğundan emin olun."
B BamTeli Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer İstanbul Başakşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #2 coskun66376 dedi: Arkadaşlar eskiden yüklüydü ve sildim. Tekrar yüklemek istediğimde bana bu uyarıyı veriyor. Eki Görüntüle 1172048 "Virtual Box system service ( vboxsds ) hizmeti yüklenemedi. Sistem hizmetlerini yüklemek için yeterli ayrıcalığınız olduğundan emin olun." Genişletmek için tıkla... Merhaba, Bahsedilen hizmeti cmd üzerinden silerek tekrar kurulum yapmayı deneyin. Lenovo'dan Olimpiyat logolu PC'ler Lenovo'nun Olimpiyat Oyunları logosunu taşıyan yeni masaüstü bilgisayarları Energy Star 4.0 uyumlu www.chip.com.tr Kolay gelsin. Artı 0 Eksi
coskun66376 dedi: Arkadaşlar eskiden yüklüydü ve sildim. Tekrar yüklemek istediğimde bana bu uyarıyı veriyor. Eki Görüntüle 1172048 "Virtual Box system service ( vboxsds ) hizmeti yüklenemedi. Sistem hizmetlerini yüklemek için yeterli ayrıcalığınız olduğundan emin olun." Genişletmek için tıkla... Merhaba, Bahsedilen hizmeti cmd üzerinden silerek tekrar kurulum yapmayı deneyin. Lenovo'dan Olimpiyat logolu PC'ler Lenovo'nun Olimpiyat Oyunları logosunu taşıyan yeni masaüstü bilgisayarları Energy Star 4.0 uyumlu www.chip.com.tr Kolay gelsin.