Linux hiç kullanmadım, artık başlamak istiyorum Linux'a. Bana önerebileceğiniz var mı? VirtualBox'a maksimum 2 GB RAM ve 40 GB depolama verebilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Linux hiç kullanmadım, artık başlamak istiyorum Linux'a. Bana önerebileceğiniz var mı? VirtualBox'a maksimum 2 GB RAM ve 40 GB depolama verebilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Ben denemek için bir sürü farklı dağıtımı kurmuştum, şu an Zorin deniyorum. Güzel bir arayüzü var ama çok detaylı bilmiyorum tabii. Zaten genelde arayüzüne göre deniyorum. Sırf meraktan. Gayet sığ bir analiz yöntemi
Ben denemek için bir sürü farklı dağıtımı kurmuştum, şu an zorin deniyorum. Güzel bir arayüzü var ama çok detaylı bilmiyorum tabii. Zaten genelde arayüzüne göre deniyorum. Sırf meraktan. Gayet sığ bir analiz yöntemi
Aynı ise neden tartışıyoruz. Okullardaki bazı akıllı tahtalarda Pardus 18 var. Genel olarak basit ve günlük kullanım için ideal. Tabii Linux da ne yapacağı önemli eğer tool kullanacaksa Kali kullansın.