VirtualBox'a iATKOS_ML3U kurulum hatası

ibanez

Hectopat
Öncelikle guzel paylaşımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Bende uzun süredır mac işletim sistemini merak edenlerdenim. Kaç gündür uğraşıyorum fakat bir turlu kuramadım.

VirtualBox'ın 4.3 surumu mevcut ve eklentisi de yüklü ama başlattığımda karşıma aşağıdaki hata msjı çıkmakta bu sorunu nasıl giderebilirim.

Sizin gibi rehberi iyice okuduğunu iddia eden ama aslında bi kere bile okumayan arkadaşlar son zamanlarda nedense çok. O yüzden kusura bakmayın ama lanet olası rehberi bir daha okuyun! Hatanızı gördüm, ama siz kendiniz farkına varıncaya kadar söylemeyeceğim! Rehberi okuyunca farkına varırsınız.

Recep ben kesin doğru yaptım demiyorum ama videodaki anlatımının aynısını denedim hatta farklı surumleride denedim ama net bir sonuc alamadım. Bu konuda çok bilgi sahibi değilim ama sorunu çözmek için tekrar tekrar denemeye devam ediceğim.

Bugün fazlasıyla araştırma yaptım bu konuda biraz geriye dğru gidince gördüm daha önce bu konudaki yazışmları Diz üstüne Mavericks yüklemeye çalıştım o konudada başarısız oldum.Sorun bu sefer boot usb pc tarafından görülmüyor nedense Disk Yönetiminden incelediğimde usb 3'e bölünmüş olarak gorünüyor. Sorun benim fazlasıyla beceriksiz olmam bunu kabul ediyorum Şuan Formu didik didik ediyorum bakalım bunuda çözebilecekmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…