Solid0 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 119 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #1 VirtualBox üzerinden bugün Kali kurulumunu gerçekleştireceketim fakat başlata bastığımda böyle bir hata alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2023
VirtualBox üzerinden bugün Kali kurulumunu gerçekleştireceketim fakat başlata bastığımda böyle bir hata alıyorum.
Çözüm Solid0 4 Haziran 2023 pe3ah dedi: VirtualBox bir tık sorunlu hocam VMware öneririm. Genişletmek için tıkla... Çözüldü hocam. Torrent'ten indirmiştim onu kaldırdım Drive'den indirdim oldu.
pe3ah dedi: VirtualBox bir tık sorunlu hocam VMware öneririm. Genişletmek için tıkla... Çözüldü hocam. Torrent'ten indirmiştim onu kaldırdım Drive'den indirdim oldu.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #2 "File not found", "Dosya bulunamadı". Gayet anlaşılır bir hata değil mi sence de? Artı 0 Eksi
KS KS Solid0 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 119 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #3 Bsd Kaymak dedi: "File not found", "Dosya bulunamadı". Gayet anlaşılır bir hata değil mi sence de? Genişletmek için tıkla... Yani burada çocuk yazmıyor onun dosya bulunamadı anlamına geldiğini biliyorum.Bunu nasıl çözüceğimi soruyorum Artı 0 Eksi
Bsd Kaymak dedi: "File not found", "Dosya bulunamadı". Gayet anlaşılır bir hata değil mi sence de? Genişletmek için tıkla... Yani burada çocuk yazmıyor onun dosya bulunamadı anlamına geldiğini biliyorum.Bunu nasıl çözüceğimi soruyorum
P pe3ah Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 860 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #4 VirtualBox bir tık sorunlu hocam VMware öneririm. Artı 0 Eksi
KS KS Solid0 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 119 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #5 pe3ah dedi: VirtualBox bir tık sorunlu hocam VMware öneririm. Genişletmek için tıkla... Çözüldü hocam. Torrent'ten indirmiştim onu kaldırdım Drive'den indirdim oldu. Artı 0 Eksi Çözüm
pe3ah dedi: VirtualBox bir tık sorunlu hocam VMware öneririm. Genişletmek için tıkla... Çözüldü hocam. Torrent'ten indirmiştim onu kaldırdım Drive'den indirdim oldu.