teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 17 Nisan 2021 #1 VirtualBox'a nasıl Linux Mint kurabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Nisan 2021 #2 Hocam tam olarak sorununuz nedir? Yani hangi aşamada yardım istiyorsunuz?
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 17 Nisan 2021 #3 Ben her şeye, evet, tamam diyip geçiyorum. Bir sürü işletim sistemi kurdum diyebiliriz.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 17 Nisan 2021 #4 UçanİneğeVuranFil dedi: Ben her şeye, evet, tamam deyip geçiyorum. Bir sürü işletim sistemi kurdum diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Next Next deyip kurulsa kimse yardım istemezdi emin ol. Bu arada nasıl olduğunu mu bilmiyorsunuz yoksa hatamı alıyorsunuz?
UçanİneğeVuranFil dedi: Ben her şeye, evet, tamam deyip geçiyorum. Bir sürü işletim sistemi kurdum diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Next Next deyip kurulsa kimse yardım istemezdi emin ol. Bu arada nasıl olduğunu mu bilmiyorsunuz yoksa hatamı alıyorsunuz?
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 17 Nisan 2021 #5 The G.O.A.T dedi: Next Next deyip kurulsa kimse yardım istemezdi emin ol. Bu arada nasıl olduğunu mu bilmiyorsunuz yoksa hatamı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hata değil nasıl kuracağımı bilmiyorum.
The G.O.A.T dedi: Next Next deyip kurulsa kimse yardım istemezdi emin ol. Bu arada nasıl olduğunu mu bilmiyorsunuz yoksa hatamı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hata değil nasıl kuracağımı bilmiyorum.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 17 Nisan 2021 #6 teresamendoza dedi: Hata değil nasıl kuracağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hmm. Ben de istiyorum onu da bende bilmiyorum @Ali998
teresamendoza dedi: Hata değil nasıl kuracağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hmm. Ben de istiyorum onu da bende bilmiyorum @Ali998
A Ali998 Centipat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çoğu GUI ile kuruluan dağıtımda "next next next" diyerek kurmak çok olanaksız değil. Zaten şuan direk açsanız bile muhtemelen kurarsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çoğu GUI ile kuruluan dağıtımda "next next next" diyerek kurmak çok olanaksız değil. Zaten şuan direk açsanız bile muhtemelen kurarsınız.
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 17 Nisan 2021 #8 Ali998 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çoğu GUI ile kuruluan dağıtımda "Next Next Next" diyerek kurmak çok olanaksız değil. Zaten şu an direk açsanız bile muhtemelen kurarsınız. Genişletmek için tıkla... Bir şey daha soracağım. Mint'in cinnamon, Mate ve Xfce sürümleri arasında çok fark var mı? Hangisini önerirsiniz? İlk defa Linux kullanacağım.
Ali998 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çoğu GUI ile kuruluan dağıtımda "Next Next Next" diyerek kurmak çok olanaksız değil. Zaten şu an direk açsanız bile muhtemelen kurarsınız. Genişletmek için tıkla... Bir şey daha soracağım. Mint'in cinnamon, Mate ve Xfce sürümleri arasında çok fark var mı? Hangisini önerirsiniz? İlk defa Linux kullanacağım.
A Ali998 Centipat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #9 teresamendoza dedi: Bir şey daha soracağım. Mint'in cinnamon, Mate ve Xfce sürümleri arasında çok fark var mı? Hangisini önerirsiniz? İlk defa Linux kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Çok fark olduğunu sanmıyorum, fotoğraflara bak hangisi gözüne güzel geliyorsa onu seç. Sonradan özelleştirisin zaten hatta direk aralarında geçiş de yaparsın, boyutu en az olanı bile seçebilirsin çok önemi yok.
teresamendoza dedi: Bir şey daha soracağım. Mint'in cinnamon, Mate ve Xfce sürümleri arasında çok fark var mı? Hangisini önerirsiniz? İlk defa Linux kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Çok fark olduğunu sanmıyorum, fotoğraflara bak hangisi gözüne güzel geliyorsa onu seç. Sonradan özelleştirisin zaten hatta direk aralarında geçiş de yaparsın, boyutu en az olanı bile seçebilirsin çok önemi yok.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 17 Nisan 2021 #10 teresamendoza dedi: Mint'in cinnamon, Mate ve Xfce sürümleri arasında çok fark var mı? Hangisini önerirsiniz? İlk defa Linux kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Başlangıç için Cinnamon tercih ediyorlar genelde, Xfce ve Mate düşük sistemler için. Özelleştirme ve kaynak kullanımı dışında bir farkı yok.
teresamendoza dedi: Mint'in cinnamon, Mate ve Xfce sürümleri arasında çok fark var mı? Hangisini önerirsiniz? İlk defa Linux kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Başlangıç için Cinnamon tercih ediyorlar genelde, Xfce ve Mate düşük sistemler için. Özelleştirme ve kaynak kullanımı dışında bir farkı yok.