A spy maın Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar 8 GB RAM'ım var 2 GB Virtualbox'a verip virüs yükleyip çökertirsem 2 GB RAM gider mi yoksa bana geri mi gelir? Cevaplarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar 8 GB RAM'ım var 2 GB Virtualbox'a verip virüs yükleyip çökertirsem 2 GB RAM gider mi yoksa bana geri mi gelir? Cevaplarınızı bekliyorum.
EgeToy Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #2 RAM nasıl gitsin? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.701 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #3 Sanal makine sizin RAM'inizi götürmüyor sadece makine açıkken belirlediğiniz kadar RAM'i kullanıyor. Vm sildiğiniz zaman kökten biter. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Sanal makine sizin RAM'inizi götürmüyor sadece makine açıkken belirlediğiniz kadar RAM'i kullanıyor. Vm sildiğiniz zaman kökten biter.
KS KS A spy maın Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #4 Jetronin dedi: Sanal makine sizin RAM'inizi götürmüyor sadece makine açıkken belirlediğiniz kadar RAM'i kullanıyor. Vm sildiğiniz zaman kökten biter. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Jetronin dedi: Sanal makine sizin RAM'inizi götürmüyor sadece makine açıkken belirlediğiniz kadar RAM'i kullanıyor. Vm sildiğiniz zaman kökten biter. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.