handaq Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Kali Linux'da sanal makine açmaya çalışıyorum fakat bu kısımda başlatıyorum ama pencere açılıp kapanıyor, sorun nedir?
Merhaba arkadaşlar. Kali Linux'da sanal makine açmaya çalışıyorum fakat bu kısımda başlatıyorum ama pencere açılıp kapanıyor, sorun nedir?
A AryenN24 Femtopat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #2 BIOS üzerinden sanallaştırma seçeneğini aktif etmek gerekiyor .
handaq Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #3 AryenN24 dedi: BIOS üzerinden sanallaştırma seçeneğini aktif etmek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Etkin zaten hala aynı
AryenN24 dedi: BIOS üzerinden sanallaştırma seçeneğini aktif etmek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Etkin zaten hala aynı
A AryenN24 Femtopat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #4 handaq dedi: Etkin zaten hala aynı Genişletmek için tıkla... Etkin hale getirdikten sonra kali işletim sistemini tekrardan sıfırdan kurdunuz mu ?
handaq dedi: Etkin zaten hala aynı Genişletmek için tıkla... Etkin hale getirdikten sonra kali işletim sistemini tekrardan sıfırdan kurdunuz mu ?