Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.196 Çözümler 10 5 Aralık 2023 #1 İyi günler, açmayı denedim de olmadı hata vs. bin türlü sorun oldu. Metin2'yi bu tarz açmanın yolu var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2023
İyi günler, açmayı denedim de olmadı hata vs. bin türlü sorun oldu. Metin2'yi bu tarz açmanın yolu var mıdır?
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 5 Aralık 2023 #2 Saitama1 dedi: İyi günler, açmayı denedim de olmadı hata vs. bin türlü sorun oldu. Metin2'yi bu tarz açmanın yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... VMWare WOrkstation kullanın ve guest addonları kurun. Edit: Workstation paralı, Player da aynı işi görür herhal.
Saitama1 dedi: İyi günler, açmayı denedim de olmadı hata vs. bin türlü sorun oldu. Metin2'yi bu tarz açmanın yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... VMWare WOrkstation kullanın ve guest addonları kurun. Edit: Workstation paralı, Player da aynı işi görür herhal.
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.196 Çözümler 10 5 Aralık 2023 #3 222744 dedi: VMWare WOrkstation kullanın ve guest addonları kurun. Edit: Workstation paralı, Player da aynı işi görür herhal. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcam onları.
222744 dedi: VMWare WOrkstation kullanın ve guest addonları kurun. Edit: Workstation paralı, Player da aynı işi görür herhal. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcam onları.