muhammet46149 Decapat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 12 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #1 VirtualBox'dan Kali Linux kuruluma yapacaktım ama network, extensions vb. kısımlar karşıma çıkmadı. Natnetwork seçiminde sıkıntı oluyor. Buna benzer problem yaşayanlar bana yardımcı olabilir mi? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü_20230123_144403.png 86,4 KB · Görüntüleme: 52
VirtualBox'dan Kali Linux kuruluma yapacaktım ama network, extensions vb. kısımlar karşıma çıkmadı. Natnetwork seçiminde sıkıntı oluyor. Buna benzer problem yaşayanlar bana yardımcı olabilir mi?
Doğu Eşrefoğlu Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 7 23 Ocak 2023 #2 Makinaya sağ tıklayıp özelliklerine bakar mısınız? Sanırım yanlış yere bakıyorsunuz.
muhammet46149 Decapat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 12 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #3 Doğu Eşrefoğlu dedi: Makineye sağ tıklayıp özelliklerine bakar mısınız? Sanırım yanlış yere bakıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sorun sanallaştırıcıda ama tam anlamadım.
Doğu Eşrefoğlu dedi: Makineye sağ tıklayıp özelliklerine bakar mısınız? Sanırım yanlış yere bakıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sorun sanallaştırıcıda ama tam anlamadım.
Doğu Eşrefoğlu Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 7 23 Ocak 2023 #4 Ekran görüntüsünde genel ayarların olduğu yer görünüyor. Makinaya sağ tıklayıp özelliklere baktığınızda ağ ayarlarını görebilirsiniz.
Ekran görüntüsünde genel ayarların olduğu yer görünüyor. Makinaya sağ tıklayıp özelliklere baktığınızda ağ ayarlarını görebilirsiniz.