hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 2 Nisan 2025 #1 Deneme amaçlı VirtualBox'da Windows 10 kurup bazı uygulamalar yükleyeceğim. Virüs olup olmadığını görmek için. Eğer virüs varsa ana bilgisayara virüs bulaşabilir mi? Bulaşmaması için açmam gereken ayarlar nedir?
Deneme amaçlı VirtualBox'da Windows 10 kurup bazı uygulamalar yükleyeceğim. Virüs olup olmadığını görmek için. Eğer virüs varsa ana bilgisayara virüs bulaşabilir mi? Bulaşmaması için açmam gereken ayarlar nedir?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 2 Nisan 2025 #2 Sanal makineden konağa dosya paylaşımı kapalıysa bulaşmaz diye düşünüyorum.
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.102 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #3 İnternet bağlantısı. Pano özelliği. Klasör paylaşımı. Bu özellikleri kapatmalısın diye biliyorum.
V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #4 Bulaşma riski yüksek modemin fişini sökmeniz lazım bir de paylaşılan klasörleri kapamak lazım.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 2 Nisan 2025 #5 KorkmuşHamster dedi: İnternet bağlantısı. Pano özelliği. Klasör paylaşımı. Bu özellikleri kapatmalısın diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İnternet bağlantısı kısmını anlamadım. İnternet bağlantısını kapatırsam nasıl yükleme yapacağım sanal makinede?
KorkmuşHamster dedi: İnternet bağlantısı. Pano özelliği. Klasör paylaşımı. Bu özellikleri kapatmalısın diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İnternet bağlantısı kısmını anlamadım. İnternet bağlantısını kapatırsam nasıl yükleme yapacağım sanal makinede?
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.102 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #6 hogwartscanavarı dedi: İnternet bağlantısı kısmını anlamadım. İnternet bağlantısını kapatırsam nasıl yükleme yapacağım sanal makinede? Genişletmek için tıkla... Yükleme işlemi bittiğinde kapatabilirsin.
hogwartscanavarı dedi: İnternet bağlantısı kısmını anlamadım. İnternet bağlantısını kapatırsam nasıl yükleme yapacağım sanal makinede? Genişletmek için tıkla... Yükleme işlemi bittiğinde kapatabilirsin.
V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #7 hogwartscanavarı dedi: İnternet bağlantısı kısmını anlamadım. İnternet bağlantısını kapatırsam nasıl yükleme yapacağım sanal makinede? Genişletmek için tıkla... İlk önce yükleme yapıp kapatmanız lazım he bir de yükledikten sonra snapshot alın geri dönersiniz bir şey olunca.
hogwartscanavarı dedi: İnternet bağlantısı kısmını anlamadım. İnternet bağlantısını kapatırsam nasıl yükleme yapacağım sanal makinede? Genişletmek için tıkla... İlk önce yükleme yapıp kapatmanız lazım he bir de yükledikten sonra snapshot alın geri dönersiniz bir şey olunca.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 2 Nisan 2025 #8 ValveVerse dedi: İlk önce yükleme yapıp kapatmanız lazım he bir de yükledikten sonra snapshot alın geri dönersiniz bir şey olunca. Genişletmek için tıkla... Snapshot nedir tam olarak? bu arada kuracağım yazılım internet bağlantısı gerektirirse ne yapmalıyım?
ValveVerse dedi: İlk önce yükleme yapıp kapatmanız lazım he bir de yükledikten sonra snapshot alın geri dönersiniz bir şey olunca. Genişletmek için tıkla... Snapshot nedir tam olarak? bu arada kuracağım yazılım internet bağlantısı gerektirirse ne yapmalıyım?
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.102 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #9 hogwartscanavarı dedi: Snapshot nedir tam olarak? bu arada kuracağım yazılım internet bağlantısı gerektirirse ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam virüs falan kurmayacaksanız pek gerek yok ona.
hogwartscanavarı dedi: Snapshot nedir tam olarak? bu arada kuracağım yazılım internet bağlantısı gerektirirse ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam virüs falan kurmayacaksanız pek gerek yok ona.
V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #10 hogwartscanavarı dedi: Snapshot nedir tam olarak? Bu arada kuracağım yazılım internet bağlantısı gerektirirse ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ya mesela virüs bulaştı snapshotı yükleyince virüs bulaşmadan öncesine dönebiliyorsun.
hogwartscanavarı dedi: Snapshot nedir tam olarak? Bu arada kuracağım yazılım internet bağlantısı gerektirirse ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ya mesela virüs bulaştı snapshotı yükleyince virüs bulaşmadan öncesine dönebiliyorsun.