VirtualBox'dan virüs bulaşır mı?

hamza0rikoCr7

Picopat
Arkadaşlar VirtualBox'dan virüs testi yapacağım. Fakat kenid PC'me sakıncalı bulaşır die korkuyorum. Wannacry testi veya MEMZ test yapacağım. Virüs geçmemesi için ne yapmalıyız? Antivirüs ESET var.

Arkadaşlar VirtualBox'dan virüs testi yapacağım. Fakat kenid PC'me sakıncalı bulaşır die korkuyorum. Wannacry testi veya MEMZ test yapacağım. Virüs geçmemesi için ne yapmalıyız? Antivirüs ESET var.
Hocam dediğiniz şeylern hiçbirini bilmiyorum siber güvenlikten de zerre anlamam fakat bir defasında siber güvenlik firmasında çalışan bir arkadaşıma sorduğumda sanal makineden virüs bulaşmaz asla demişti

Deneyecegim çünkü aga bulaşan virüs agımı kapatsam bulaşmaz degilmi?

Eğer ki boş bir Harddisk'in varsa ona kurmanı öneririm. Windows'a bağlı olan diskine de kurabilirsin ama çok ufak bir ihtimal olsa bile bulaşma ihtimali var.

Sıradan internet virüsleri ise hiçbir şey olmaz. Çok değişik ve büyük çaplı virüsler var onlar belki sıkıntı olabilir. O tarz basit virüslerde sorun olmaz.

Bulaşmaz da uğraşmaya değmez bir espirisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…